ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Wereldwijde elektrische auto verkoop meer dan 3 miljoen in 2017

05-01-2018

Wereldwijde elektrische auto verkoop meer dan 3 miljoen in 2017

De elektrische omslag ging uiterst voorspoedig in 2017 en er is nog veel ruimte over om door te groeien in 2018. De wereldwijde verkoop van elektrische auto’s en plug-in hybrids heeft een goede groei doorgemaakt met thans drie miljoen verkochte modellen wereldwijd. De Zweedse website EV-Volumes noteerde dat cijfer in november dus de teller ligt waarheidsgetrouw nog hoger. Het is een klein deel van de automarkt, desalniettemin hebben de Zweden net als ActivLease vertrouwen in een blijvende groei van elektrisch rijden. Een elektrische auto leaseofferte vraagt u uiterst snel aan bij onze vriendelijke medewerkers. Elektrische leasen levert u in 2018 ook de vriendelijke bijtelling van vier procent op.

Meer auto’s verkocht in Nederland

Nederlanders hebben weer meer auto’s gekocht en geleased in 2017. Door het verbeterde vertrouwen in de economie werden er thans circa tachtig miljoen auto’s verkocht in de wereld. De drie miljoen elektrische auto’s vormen daar een klein deel van maar EV-Volumes zag desalniettemin een gestage groei en interesse in stekkerauto’s.

Opel Ampera-e

Wordt 2018 het jaar van uw elektrische omslag?

Elektrisch rijden is in Zweden uiterst interessant door subsidies en een goed laadnetwerk. Hetzelfde kan ook gezegd worden van Nederland waar u kan rekenen op de vriendelijke bijtelling van vier procent met een totaal elektrisch aangedreven leaseauto. Het netwerk aan laadpalen zal ook in 2018 verder uitgebreid worden. ActivLease is uw elektrische lease expert en kan bij iedere stap naar de elektrische omslag helpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een laadpaal installeren op eigen terrein zodat u altijd de leaseauto kan laden wanneer dit uitkomt.

Lease elektrisch bij ActivLease

ActivLease heeft een grote elektrische leasevoorraad waarvan u ieder model kan leasen in combinatie met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke experts sturen u een leaseofferte. Wordt 2018 het jaar dat u de elektrische omslag maakt?

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWereldwijde elektrische auto verkoop meer dan 3...