ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogXpeng P7 elektrische auto volgend jaar te lease...

Xpeng P7 elektrische auto volgend jaar te leasen in Nederland

19-11-2021
Xpeng P7 elektrische auto volgend jaar te leasen in Nederland

Nederland wordt weer een Chinees automerk rijker, want volgend jaar meert Xpeng aan. De elektrische autofabrikant maakt al furore in Noorwegen met de Xpeng P7 en in 2022 willen ze meer Europese landen aandoen. Goed nieuws, want het belooft een betaalbaar alternatief voor de Tesla Model S te worden. ActivLease mag gegarandeerd de fraaie Xpeng P7 verwelkomen en vermoedelijk komt ook de Xpeng G3 naar ons land toe. Meer weten? Vraag onze vriendelijke medewerkers om u op de hoogte te houden of lease dit jaar nog elektrisch met extra lage bijtelling.

Xpeng Experience Center in Amsterdam

Xpeng breidt zijn markt uit met Zweden, Denemarken en Nederland, omdat onze elektrische infrastructuren tot de beste van Europa horen. De Chinezen willen in Amsterdam ook een Xpeng Experience Center openen voor hun elektrische modellen.

Het automerk is 6 jaar geleden opgericht door twee voormalige bestuursleden van de grote Chinese autobouwer GAC Group. In die tijd hebben ze al twee zeer succesvolle modellen gelanceerd.

Xpeng P7 leasen in Nederland

De Xpeng P7 komt sowieso naar Nederland in 2022 en is een 4,88 meter lange elektrische sedan met een 80 kWh groot accupakket. Volgens de WLTP-cyclus is die goed voor 550 kilometer actieradius. De Super Long Range-versie heeft 267 pk vermogen met achterwielaandrijving en haalt 0 naar 100 km/u in 6,9 seconden. Een extra sportieve variant met vierwielaandrijving staat ook op de planning, met twee motoren die 430 pk elk produceren. De Noren kunnen de P7 zelfs met vlinderdeuren geleverd krijgen en de vanafprijs ligt bij hen rond de € 45.000. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend, maar de kans is groot dat ook wij kunnen rekenen op een zeer betaalbaar Tesla Model S alternatief.

Tesla concurrent

Naast de Xpeng P7 is de kans ook groot dat Nederland de P5 en de G3 krijgt. De Xpeng P5 wordt een compactere elektrische sedan waarmee het merk de strijd aangaat met de Tesla Model 3. De Xpeng G3 is al in Noorwegen leverbaar en leent zich als elektrische crossover ook prima voor de Nederlandse markt.

Xpeng G3

Xpeng leasen bij ActivLease

Houd ActivLease in de gaten voor meer informatie over de Nederlandse lancering van Xpeng. Andere hoogwaardige Chinese automodellen kunt u ook leasen bij ons, bekijk bijvoorbeeld onze MG voorraad. Als specialist in elektrisch leasen hebben wij tevens een zeer grote range aan elektrische modellen gelijk uit voorraad leverbaar. Bekijk onze complete elektrische autovoorraad en lease dit jaar nog met de lage 12% bijtelling. Vraag onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte of een adviserend gesprek.

Bron: Autoweek

Lease acties voor de Xpeng P7 bij ActivLease

86.2kWh RWD Long Range
Xpeng P7
Onderweg naar NL
86.2kWh RWD Long Range
Netto bijtelling:
€ 283,-
Actieradius:
576 km
Leaseprijs:
€ 726,-
86.2kWh AWD Performance
Xpeng P7
Onderweg naar NL
86.2kWh AWD Performance
Netto bijtelling:
€ 351,-
Actieradius:
505 km
Leaseprijs:
€ 863,-
86.2kWh AWD Wing Edition
Xpeng P7
Onderweg naar NL
86.2kWh AWD Wing Edition
Netto bijtelling:
€ 419,-
Actieradius:
505 km
Leaseprijs:
€ 999,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogXpeng P7 elektrische auto volgend jaar te lease...