ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAlles over de Kia Niro EV: elektrische crossove...

Alles over de Kia Niro EV: elektrische crossover met indrukwekkende range

08-06-2018
Alles over de Kia Niro EV: elektrische crossover met indrukwekkende range

Vorige maand vingen we al een glimp op van de Kia Niro EV en nu is de elektrische auto uitgebreid gepresenteerd. De Koreanen komen meteen met nieuwe beelden en informatie over de accu, het bereik en het opladen. De betaalbare elektrische crossover krijgt een Long Range-versie met grote actieradius en gaat ongetwijfeld een belangrijke plek innemen op de markt voor elektrische auto’s. Lease de Kia Niro EV later dit jaar bij ActivLease en u profiteert van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Twee versies

De Kia Niro EV is verwant aan de Hyundai KONA Electric en daarom worden beide leaseauto’s met gelijksoortige accupakketten geleverd. De elektrische Niro kan u bestellen in twee verschillende versies; een 39,2 kWh en een 64 kWh. De voordelige basisversie heeft al een behoorlijke range van 300 kilometer WLTP, terwijl de Long Range versie goed is voor maar liefst 450 kilometer. Dat moet als muziek in de oren klinken voor zakelijke rijders. Het opladen duurt ongeveer 54 minuten met een 100 kW snellader.

Kia Niro EV

Vermogen

Ook de elektrische prestaties zijn vrijwel gelijk aan de KONA Electric. De elektromotor levert in totaal 204 pk vermogen met een trekkracht van 395 Nm, waarmee de Niro EV razendsnel van zijn plek af komt. Een sprint van 0 naar 100 km/u duurt slechts 7,8 seconden, bijna even snel als bij de elektrische KONA.

Kia Niro EV interieur

Kia toont nu ook de binnenkant van de Niro EV. Daar zorgen een aantal subtiele aanpassingen voor het onderscheid met de reguliere Niro. De opvallende lichtblauwe trim van de buitenkant komt terug in de luchtroosters en de stoelbekleding. Ook de middenconsole is een blikvanger. Schakelen gaat niet via een traditionele automaat, maar met een draaiknop. Dit ziet er moderner uit en biedt tevens ruimte aan een draadloze smartphonelader. Op het dashboard prijkt een 7 inch touchscreen, waarop bestuurders alles over de navigatie, elektrische aandrijving en hulpmiddelen kunnen raadplegen.

Kia Niro EV interieur

Lease de Kia Niro EV met vier procent bijtelling bij ActivLease

De prijzen voor de Kia Niro EV zijn nog niet bekend, maar ActivLease verwacht dat de elektrische auto niet meer dan 50.000 euro gaat kosten. Zo profiteert u in 2019 optimaal van de vriendelijke vier procent bijtelling. De Niro EV wordt daarom een zeer aantrekkelijk geprijsd alternatief voor leasetoppers zoals de Hyundai KONA Electric, Nissan Leaf en Volkswagen e-Golf. ActivLease levert alle uitvoeringen en opties en onze vriendelijke medewerkers berekenen voor u een voorstel op maat. Vraag een leaseofferte aan en maak dit jaar de elektrische omslag!

Bron: Kia

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAlles over de Kia Niro EV: elektrische crossove...