ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Amsterdam promoot elektrisch rijden; metro stopt met brandstofauto-reclames

07-05-2021

Amsterdam promoot elektrisch rijden; metro stopt met brandstofauto-reclames

Amsterdam wil de groenste stad van Nederland worden en heeft daarom een opmerkelijke stap genomen: sinds deze week toont de Amsterdamse metro geen reclames meer voor fossiele brandstofauto’s en andere voertuigen die CO2 uitstoten. Dat geldt ook voor goedkope vliegreizen trouwens. Amsterdam is een van de grootste voorstanders van elektrisch rijden en de binnenstad is bijzonder interessant voor elektrische auto’s en bedrijfswagens. Wist u dat u nu al 5000 euro subsidie krijgt op het leasen van een elektrische bestelauto? Lees hier meer over deze actie.

55 procent minder CO2-uitstoot

De gemeente heeft de afspraak gemaakt met reclame-exploitant CS Digital Media en het is slechts een van de manieren waarop het kijkt naar het energiezuinig maken van de hoofdstad. Amsterdam wil in 2030 zijn CO2-uitstoot met maar liefst 55 procent terugdringen. Met zo’n hoog doel helpen alle kleine beetjes en dus worden er geen reclames meer in de metro getoond van auto’s met een verbrandingsmotor. Ook motoren en vliegtickets voor dumpprijzen worden geweerd.

Meer steden promoten elektrisch rijden

Het is afwachten of meer Nederlandse steden volgen, al gaat Amsterdam wel in gesprek met andere reclame-exploitanten. Sowieso kleuren steeds meer binnensteden groen en promoten elektrisch rijden. Dat gebeurt door oudere fossiele brandstofauto’s te verbieden, maar ook via subsidies voor elektrische voertuigen.

5000 euro subsidie voor uw elektrische bestelauto

Met name bezorgdiensten profiteren enorm met het leasen van een elektrische bedrijfswagen. Niet alleen krijgen ze overal in Nederlandse binnensteden toegang tot milieuzones, dankzij diverse subsidies is het ook een hele slimme investering. Sinds maart kunt u tot wel 5000 euro subsidie krijgen voor het leasen van een elektrische bestelauto!

5000 euro subsidie voor uw elektrische bestelauto

Elektrische bestelauto leasen bij ActivLease

ActivLease is specialist in het leasen van elektrische personenauto’s en bedrijfswagens. U vindt bij ons dan ook een grote voorraad van diverse elektrische bestelauto’s. Ze kunnen op maat gemaakt worden voor uw onderneming en onze vriendelijke medewerkers helpen u graag met vrijblijvend advies. U kunt ook een leaseofferte aanvragen voor uw ideale elektrische bestelauto, dan nemen wij binnenkort contact met u op.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAmsterdam promoot elektrisch rijden; metro stop...