ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Audi e-tron krijgt goedkoper instapmodel, levering 2019

01-08-2019

Audi e-tron krijgt goedkoper instapmodel, levering 2019

Audi heeft goed nieuws voor zakelijke rijders die geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden. Het Duitse merk gaat namelijk een goedkoper instapmodel aanbieden van de Audi e-tron, met een kleiner accupakket en actieradius. Daarmee wordt de elektrische SUV weer toegankelijker maar het grootste voordeel is dat de e-tron 50 quattro dit jaar wordt geleverd. Daardoor kan de nieuwe Audi e-tron variant nog mee in de gunstige bijtellingsregels voor 2019!

Goedkopere Audi e-tron met 4% bijtelling!

Voor zakelijke rijders is een goedkopere e-tron een interessante verrassing. Omdat Audi nog voor het einde van het jaar groen licht geeft op de levering hoeft u over de eerste 50.000 euro slechts 4 procent bijtelling te betalen in plaats van 8 procent in 2020. Bovendien blijft er een kleiner bedrag over waarvoor de normale 22 procent bijtelling geldt. We weten nog niet wat de Audi e-tron 50 quattro gaat kosten maar het zal minder zijn dan het huidige instapmodel, de Audi e-tron 55 quattro. Die is beschikbaar vanaf 84.100 euro.

Audi e-tron 50 quattro

71 kWh accupakket

Het verschil in de vanafprijs heeft vooral te maken met de techniek aan boord van de Audi e-tron 50 quattro. De nieuwe variant heeft een 71 kWh accu onder de vloer in plaats van 95 kWh. Het maximaal haalbare rijbereik slinkt daardoor van 417 kilometer naar ruim 300 kilometer. Het voordeel van de kleinere accu is dat deze ook weer sneller volgeladen is. Dat kan bij Fastned met 120 kW of thuis met maximaal 11 kW. Bovendien is deze range genoeg om de gemiddelde leaserijder naar de gewenste bestemming te brengen zonder te hoeven laden.

Audi e-tron met vier procent bijtelling leasen bij ActivLease

De Audi e-tron 50 quattro is een nuttige toevoeging aan de huidige range leaseauto’s van Audi en u kunt hem zeer binnenkort leasen bij ActivLease. Van de uitrusting is nog niets bekend, maar we verwachten dat deze net zo rijk aangekleed is als de huidige instapper. Die komt standaard met LED-koplampen, lichtmetalen velgen, MMI navigatie en een digitaal instrumentarium. Uiteraard kunnen wij ook de Audi e-tron met 95 kWh accu nog leveren in 2019, zodat u profiteert van 4 procent bijtelling! Bekijk onze voorraad en vraag uw vrijblijvende leaseofferte aan.

Bron: AutoWeek.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi e-tron krijgt goedkoper instapmodel, lever...