ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Audi e-tron Quattro nu te bestellen in Noorwegen

Audi e-tron Quattro nu te bestellen in Noorwegen

29-04-2017

Audi e-tron Quattro nu te bestellen in Noorwegen

We hebben er lang op gewacht maar Audi heeft de orderboeken geopend voor de elektrische Audi e-tron Quattro. Althans in Noorwegen waar de vraag naar elektrische leaseauto’s het hoogst is. De Noren moeten 20.000 kronen neerleggen voor hun bestelling, wat omgerekend meer dan 2000 euro is. Daarvoor krijgen de bestellers een model uit de eerste lichting. De Audi e-tron Quattro moet begin 2018 verschijnen in Nederland. Naar het schijnt krijgt de Audi e-tron Quattro een 95 kWh accupakket wat een elektrische actieradius van meer dan 500 kilometer haalbaar maakt. Een uiterst praktische leaseauto waar wij bij ActivLease reikhalzend naar uitkijken. U kan een leaseofferte aanvragen voor een Audi lease en onze leaseprofessionals kunnen u ook op de hoogte houden van deze e-tron Quattro.

Elektrische SUV

De definitieve productieauto van de Audi e-tron Quattro is nog niet in de openbaarheid verschenen. Desalniettemin is de interesse hoog in deze elektrische SUV van de Duitsers. Qua formaat moet u een model tussen de Audi Q5 en Audi Q7 verwachten, die dankzij het goed ingebouwde accupakket een indrukwekkende bagageruimte krijgt van circa 615 liter.

E-tron Quattro vermogen

Het accupakket en de drie sterke elektrische motoren (die ieder wiel apart aandrijven), maken de e-tron Quattro bovendien een uiterst krachtig model. Het vermogen wordt geschat op 435 pk en Audi heeft daarbovenop ook een Boost-knop beloofd die het vermogen naar een nieuwe maximum van 503 pk brengt. Het koppel is met 800 Nm eveneens bijzonder. Dit alles staat garant voor een acceleratietijd van 0 naar 100 kilometer per uur in louter 4,6 secondes. De topsnelheid van deze krachtige leasebak is 210 kilometer per uur.

Audi e-tron Quattro

Geproduceerd in België

De Audi e-tron Quattro wordt geproduceerd in België. Een exacte levertijd voor Nederland is nog niet gegeven door de Duitsers maar verwacht begin 2018 de eerste Audi e-tron Quattro’s op de Nederlandse wegen te zien rijden.

ActivLease is uw expert in elektrisch leasen

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair. De Audi e-tron Quattro in 2018 leasen betekent dat u in aanmerking komt voor 4% bijtelling. U kan door onze vriendelijke medewerkers op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over de Audi e-tron Quattro. Wij kunnen ook contact met u opnemen zodra Audi de leveringstijden voor Nederland concreter maakt. Naast de Audi e-tron Quattro hebben wij ook andere (elektrische) Audi leasemodellen op voorraad. U kan ook kijken naar onze voorraad elektrische leaseauto’s of kijken naar onze oplossingen voor thuis laden.

Relevante artikelen

Elektrische auto laadt 45 procent sneller met nieuwe laadstations

19-10-2018 | Het laden van een elektrische auto kan nog veel sneller, zo concludeert netbeheerd...

Lees verder

De beste verborgen Tesla features en hoe ze te vinden

19-10-2018 | Een elektrische auto van Tesla behoort tot de meest geavanceerde auto's die u kunt...

Lees verder

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018 | Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar me...

Lees verder

De slimme rijtechnologie van de Kia e-Niro, zo werkt het

16-10-2018 | De Kia e-Niro is volgestopt met rijtechnologie waarmee u slimmer en zuiniger kunt...

Lees verder