ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAudi hangt een prijskaartje aan de nieuwe A3 pl...

Audi hangt een prijskaartje aan de nieuwe A3 plug-in hybride

27-01-2021
Audi hangt een prijskaartje aan de nieuwe A3 plug-in hybride

In het voorjaar van 2020 konden we kennis maken met de vernieuwde Audi A3 Sportback. Toen werden ook al verschillende hybride en plug-in hybride uitvoeringen aangekondigd. Van de plug-in hybride varianten zijn nu alle details én de bijbehorende prijzen bekend gemaakt. De stekkerhybride uitvoering van de A3 is er vanaf 40.220 euro en er komt een S edition met 245 pk. De PHEV uitvoeringen van de A3 zijn per direct te bestellen en natuurlijk least u hem ook bij ActivLease.

Een accupakket voor 67 volledig elektrische kilometers

Bij de Audi A3 Sportback plug-in hybride heeft u de keuze uit twee verschillende motoriseringen. Als eerste is er de A3 Sportback TFSI 40 e. Deze heeft een systeemvermogen van totaal 204 pk. Het accupakket heeft 13 kWh capaciteit en dit is goed voor een volledig elektrische actieradius van 67 kilometer. Dit is een erg mooie score! Standaard aanwezig zijn LED koplampen en achterlichten, 17 inch velgen, lederen interieur met sportstoelen en virtual cockpit. Deze variant is er vanaf 40.220 euro en de Business edition vanaf 43.220.

S edition met krachtbron uit de Golf GTE

Wilt u de A3 nog meer vermogen geven? Dan kunt u nog kiezen voor de A3 Sportback 45 TFSI e. Deze variant komt standaard als sportieve S edition en is extra gefocust op sportiviteit. Het totale systeemvermogen bedraagt dan ook maar liefst 245 pk. Deze krachtbron hebben we eerder gezien, want die wordt ook gebruikt in de nieuwe Volkswagen Golf GTE. Accelereren van 0 naar 100 kilometer per uur kan in 6,8 seconden. Zwarte accenten, grotere remschijven met rode remklauwen maken deze uitvoering extra opvallend. Ondanks al dat extra vermogen kan deze uitvoering nog steeds 63 kilometer volledig elektrisch rijden. Deze zogenaamde S edition competition staat op de prijslijst vanaf 46.220 euro.

Lease de Audi A3 PHEV bij ActivLease

Eerder bekeken we al wat de belangrijkste nieuwtjes waren bij de nieuwe generatie Audi A3. Met de plug-in hybride uitvoeringen is de nieuwe A3 line up compleet. De nieuwe accupakketten zorgen voor een groter elektrisch bereik dan ooit voor de A3. Voor veel leaserijders zal dit betekenen dat alle dagelijkse ritten eventueel volledig elektrisch afgelegd kunnen worden. U kunt bij ActivLease een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor de Audi A3 PHEV.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi hangt een prijskaartje aan de nieuwe A3 pl...