ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAudi neemt elektrische Q4 e-tron in productie,...

Audi neemt elektrische Q4 e-tron in productie, deze zomer al beschikbaar

24-03-2021
Audi neemt elektrische Q4 e-tron in productie, deze zomer al beschikbaar

Binnenkort trekt Audi definitief het doek van de Q4 e-tron. Hiermee zet het merk een kleiner, betaalbaarder elektrisch model naast de e-tron SUV. De fabrieken zijn inmiddels opgestart en dat betekent dat de auto op schema ligt voor zijn marktintroductie. En dat is goed nieuws voor leaserijders, want dit jaar geldt nog de gunstige 12 procent bijtelling voor auto’s met een elektrische aandrijving. ActivLease bekijkt alvast de mogelijkheden voor wie de Q4 e-tron vroeg wil bestellen.

Twee soorten accu’s

De elektrische SUV komt net als de e-tron GT uit de Audi fabriek in Duitsland. Aankomende zomer is de productie naar verwachting al gereed en kunnen de eerste auto’s in Europa worden geleverd. De Sportback variant volgt niet veel later. Audi kan dankzij het modulaire platform twee soorten accu’s in de auto plaatsen, waarvan de grootste een bruto capaciteit heeft van 82 kWh en een actieradius van ruim 460 km. Ook goed om te weten: de batterijen worden na hun levensduur door Audi gerecycled.

Launch editions

Daarnaast biedt Audi vier extra dikke uitvoeringen aan voor vroege bestellers. De Launch edition komt met een hele lading extra’s waaronder 19 inch velgen, led-koplampen en -achterlichten, Audi smartphone interface en een automatisch bedienbare achterklep. De Launch edition Advanced bevat daarbovenop onder meer sportstoelen en het Audi virtual cockpit. Andere uitvoeringen hebben een panoramadak, warmtepomp of S line pakket.

Standaard op de Q4 e-tron Launch Edition:

  • Parkeerhulp achter
  • Audi smartphone interface
  • LED koplampen en achterlichten
  • Automatisch bedienbare achterklep
  • Velgen, lichtmetaal 8J x 19 "5-arm“

Audi Q4 e-tron

Technologische snufjes

Natuurlijk heeft Audi zijn volgende elektrische auto ook weer voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Zo heeft de Q4 e-tron het grootste touchscreen ooit voor een Audi en maakt het head-up display gebruik van augmented reality om makkelijker te navigeren.

Lease de Audi Q4 e-tron deze zomer bij ActivLease

Veel leaserijders hebben nu al een oogje op de Audi Q4 e-tron vanwege zijn royale actieradius en aantrekkelijk hoge instap. In april wordt het productiemodel officieel onthuld en worden tevens de orderboeken geopend. Vanaf dat moment kunt u bij ActivLease al een vrijblijvende leaseofferte aanvragen. Wilt u als een van de eersten rijden in de Q4 e-tron en profiteren van 12% bijtelling? Zorg dan dat u er op tijd bij bent!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi neemt elektrische Q4 e-tron in productie,...