ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAudi Q4 e-tron krijgt hightech interieur met au...

Audi Q4 e-tron krijgt hightech interieur met augmented reality

12-03-2021

Audi Q4 e-tron krijgt hightech interieur met augmented reality

De volledig elektrische Audi Q4 e-tron verwachten we in de tweede helft van 2021, maar hij kan niet gauw genoeg komen want de nieuwe foto’s zijn spectaculair! De Q4 e-tron belooft een prachtige aanwinst te worden voor de elektrische range van ActivLease en het interieur zit bovendien vol met innovatieve technologie. Leer hier de Audi Q4 e-tron beter kennen of laat u de komende tijd op de hoogte brengen door onze vriendelijke medewerkers. Een elektrische auto leasen bij ActivLease is dit jaar extra voordelig dankzij de lage 12% bijtelling. Bekijk hier ook onze elektrische autovoorraad.

Gebouwd op het MEB-platform

Met de Audi Q4 e-tron brengen de Duitsers voor het eerst de Q-serie in de elektrische toekomst. Aan het gecamoufleerde model te zien is de e-tron Concept grotendeels overgenomen. Alleen de achter- en voorzijde, met grotere koplampen, is vertrouwd Q4. Zo loopt de innovatieve elektrische auto niet te veel uit de pas met zijn traditionele broers. Overigens is de Audi Q4 e-tron het eerste model dat op Volkswagens MEB-platform wordt gebouwd, net als de populaire Volkswagen ID.3 en ID.4 die u nu kunt leasen.

Stuurwiel met haptische feedback

Van binnen wordt de Audi Q4 e-tron echt spectaculair, met een compleet nieuw interieur. Allereerst is het stuurwiel compleet herontworpen. De multifunctionele bediening heeft geen fysieke knoppen maar vlakke toetsen die door middel van haptische feedback reageren. Zeer gelikt en op de foto’s ziet het er al prachtig uit.

Audi Q4 e-tron

Head-up display met augmented reality

De elektrische SUV krijgt tevens een uiterst geavanceerd head-up display met augmented reality meegeleverd. Die projecteert relevante informatie op de voorruit. Zo kan het bijvoorbeeld de afstand tussen de voorligger en uw Audi meten, maar ook navigeren met pijlen. Zo mist u gegarandeerd nooit meer uw afslag!

Audi Q4 e-tron

Grootste touchscreen ooit voor Audi

En dan is er nog het touchscreen: Audi trekt echt alle registers open en levert het grootste scherm ooit voor een van hun modellen. Het Audi Q4 e-tron infotainmentscherm is maar liefst 10,1 inch groot en voor een kleine meerprijs is er een upgrade die nog 1,5 inch toevoegt aan het display.

Overigens kan de hele familie meegenieten van de Audi Q4 e-tron, want ook qua ruimte is het een echte SUV. Met neergeklapte achterbank hebt u maar liefst 1.490 liter bagageruimte en er is nog een groot opbergvak te vinden tussen de voorstoelen.

Audi Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron leasen bij ActivLease met 12% bijtelling

Er staat ook een Sportback-versie gepland van de Audi Q4 e-tron die tevens eind 2021 leverbaar wordt. U kunt de Audi Q4 e-tron leasen bij ActivLease in de tweede helft van het jaar. Onze vriendelijke medewerkers houden u graag op de hoogte en kunnen tevens een vrijblijvende leaseofferte sturen. Elektrisch leasen in 2021 betekent dat u van de lage 12% bijtelling profiteert. Wij hebben zelfs elektrische auto’s op voorraad die u kunt leasen met 8% bijtelling. Zolang de voorraad strekt dus profiteer er nog snel van.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi Q4 e-tron krijgt hightech interieur met au...