ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogAudi Q4 te leasen in 2019

Audi Q4 te leasen in 2019

22-03-2017

Audi Q4 te leasen in 2019

De Audi Q8 staat gepland en zal binnenkort beschikbaar zijn om te leasen bij ActivLease. Audi kijkt echter al verder en heeft een compacte versie aangekondigd die door het leven zal gaan als de Audi Q4. De Audi Q4 staat gepland voor levering in 2019. Beelden werden nog niet vrijgegeven door de Duitsers maar ze lieten wel een aantal hints los met de Audi TT off-road concept auto. Daarvan vindt u een foto verderop in deze blog. ActivLease houdt de Audi Q4 in het vizier en geeft u de beste lease aanbiedingen.

Sportieve en kleinere Audi SUV

Hoe de Audi Q4 precies binnen de Audi range zal passen, zal nog even giswerk blijven. Speculaties verschillen tussen een grotere variant van de Audi Q3 Coupé of een tussenmodel die groter is dan de Q3 maar kleiner dan de Q5. Audi’s descriptie noemt de Q4 een “sportieve compacte utility vehicle”. Dat mag u vertalen naar kleiner formaat SUV met voldoende pk in het motorblok maar ook verfijnd exterieur dat niet zal misstaan in de stad.

Audi TT off-road concept

Wat we al weten over de Audi Q4

Omdat de Audi Q4 zijn basis zal putten uit de eerder getoonde concept auto, de Audi TT off-road, kan al het een en ander geraden worden over de toekomstige leaseauto. De Q4 zal zitplaatsen voor vijf personen krijgen. Het exterieur wordt stoer met style details zoals een gebogen dak en rijk interieur. Verwacht bijvoorbeeld een 9.2 inch aanraakscherm met entertainmenfuncties en een systeem om draadloos op te laden. Audi wil ook een systeem toevoegen waarmee de chauffeur functies kan activeren met gebaren. Het moet allemaal gereed zijn voor de lancering in 2019.

Eerst staat nog de Audi Q8 gepland die de weg zal effenen voor een nieuwe productlijn gestileerde SUV’s. De Audi Q4 vormt daarin een spannende nieuwe stap. ActivLease vertelt u meer zodra Audi productinformatie vrijgeeft. U kan nu al een Audi leasen bij ons of onze uitgebreide voorraad elektrische leaseauto’s bekijken. Neem ook contact op met onze vriendelijke medewerkers als u gratis advies met een leaseofferte wilt ontvangen.

Tags
Audi
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi Q4 te leasen in 2019