ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Audi Q8 onthuld in vijfdelige miniserie, luxe SUV binnenkort te leasen

28-05-2018

Audi Q8 onthuld in vijfdelige miniserie, luxe SUV binnenkort te leasen

Door de immense populariteit van SUV’s werkt Audi naarstig aan het uitbrengen van meerdere nieuwe leaseauto’s. De volledig elektrische e-tron kan u al reserveren bij ActivLease en zeer binnenkort presenteert Audi de Q8. Speciaal hiervoor hebben de Duitsers een spannende miniserie gemaakt waarin we een glimp opvangen van het nieuwe model.

In vijf korte afleveringen werkt men toe naar de officiële onthulling van de Q8. De eerste aflevering staat inmiddels online en kan u hieronder bekijken. Op 5 juni volgt de finale, waarbij gelijktijdig in China het doek van de Audi SUV wordt getrokken. ActivLease heeft voor u al de nodige details.

Luxueuze top-SUV

De Audi Q8 wordt de nieuwe luxueuze top-SUV van Audi. Audi stopt het model ongetwijfeld vol met de modernste technologie en infotainment, zoals semiautonome rijsystemen en HD-displays. Aan de teaserafbeelding is te zien dat de grote vijfzitter dezelfde designrichting volgt als de A7 Sportback en A8. Een coupé-achtige look dus, met veel vloeiende lijnen en een schuin aflopende daklijn. Het ontwerp roept volgens Audi hoofd van design Marc Lichte sportiviteit en prestige op.

Ook als plug-in hybride

De Audi Q8 krijgt een hele reeks mild hybride motoren in het vooronder. Deze nieuwe techniek laat de auto efficiënter omgaan met het vermogen en brandstofverbruik. De adaptieve luchtvering en quattro-aandrijving zorgen tegelijkertijd voor een comfortabele wegligging. De Audi Q8 wordt ook geproduceerd als plug-in hybride, waarmee puur elektrisch rijden mogelijk is. In de elektrische rijstand moet de SUV een actieradius kunnen halen van 50 tot 60 kilometer.

Audi Q8 leasen bij ActivLease

De Audi Q8 wordt het nieuwe vlaggenschip in de Q modellijn van Audi. De coupé-SUV wordt in juni officieel onthuld en is later dit jaar beschikbaar voor leasing. Een high-performance SQ8 en RSQ8 staan ook op de planning. Volg de ActivLease nieuwspagina om geïnformeerd te blijven over al het laatste Audi Q8 nieuws. We hebben reeds een grote voorraad Audi leaseauto’s ter beschikking. Vraag een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers gaan direct voor u aan de slag. ActivLease is uw Audi leaseintermediair!

Bron: Q8 Unleashed

Tags
Audi Audi Q8
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi Q8 onthuld in vijfdelige miniserie, luxe S...