ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Binnenkort kunt u ook elektrisch snelladen bij Fastned in Frankrijk

23-11-2020

Binnenkort kunt u ook elektrisch snelladen bij Fastned in Frankrijk

Goed nieuws voor de vele Nederlanders die in de zomer graag richting Frankrijk trekken. Het Nederlandse snellaadnetwerk van Fastned gaat uitbreiden naar Frankrijk. De komende jaren zullen daar op populaire routes de bekende gele overkappingen verschijnen. Hiermee wordt het weer een stuk aantrekkelijker om met een elektrische leaseauto op vakantie te gaan. Bij een snellaadstation heeft u vaak in een half uurtje weer honderden kilometers bereik teruggeladen!

Frankrijk is het vijfde land met Fastned laadstations

Fastned stations over de grens waren eerder al te vinden in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met Frankrijk komt daar nu de belangrijkste vakantiebestemming van Nederlanders bij. In eerste instantie gaat het om 9 snellaadstations langs snelwegen rondom Parijs en richting het zuiden en Zwitserland. Dit is voor zo’n groot land niet meteen een uitgebreid netwerk, maar wij denken: hoe meer aanbod, hoe beter! Er zijn natuurlijk al andere mogelijkheden voor snelladen beschikbaar in Frankrijk, zoals het netwerk van IONITY en Tesla’s Superchargers. Uiteindelijk wordt snelladen van een EV in het buitenland tijdens lange vakantieritten zo een stuk eenvoudiger.

In een half uurtje weer honderden kilometers bereik

Bij elk laadstation van Fastned in Frankrijk moet ruimte zijn voor 16 elektrische auto’s om tegelijkertijd op te laden. Dat gebeurd volledig duurzaam uit wind- en zonne energie. Vrijwel alle nieuwe elektrische leaseauto’s ondersteunen inmiddels snelladen, waarmee vaak in een half uurtje zo’n 80% van de accu weer vol te laden is. Dit komt voor de meeste EV’s neer op honderden kilometers elektrisch rijden! 

ActivLease is uw expert in elektrische mobiliteit

Het is mooi om te zien dat elektrisch rijden ook voor langere afstanden steeds toegankelijker wordt. Bent u al klaar voor de overstap naar elektrisch rijden? Onze medewerkers geven u graag advies, ook over alle laadmogelijkheden voor thuis en onderweg. Alleen dit jaar kunt u nog profiteren van de gunstige bijtelling van slechts 8%. Hiermee rijdt u extra voordelig in populaire EV’s zoals de Tesla Model 3 of de Volkswagen ID.3. Vraag gerust een vrijblijvende leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBinnenkort kunt u ook elektrisch snelladen bij...