ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogIonity zet krachttoer voort met honderdste snel...

Ionity zet krachttoer voort met honderdste snellaadstation in Europa

21-06-2019

Ionity zet krachttoer voort met honderdste snellaadstation in Europa

Ionity heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in het uitbreiden van het laadnetwerk voor elektrische auto’s. De joint venture heeft onlangs zijn honderdste snellaadstation geopend in Europa en er volgen nog veel meer. En als elektroland bij uitstek wordt Nederland natuurlijk niet overgeslagen! Bij een Ionity laadpaal zijn de laadtijden voor een elektrische auto aanzienlijker korter. Als elektrisch lease intermediair juicht ActivLease deze ontwikkeling toe. U kunt bij ons terecht voor een groot aantal leaseauto’s met vier procent bijtelling!

400 snellaadstations in 2020

Ionity is een samenwerkingsverband tussen de Volkswagen Group, BMW, Daimler en Ford. Zij hebben het gezamenlijke doel om een zo groot mogelijk netwerk van snellaadstations voor elektrische auto’s in Europa te bouwen. De opening van de honderdste locatie is slechts het begin, want vanaf 2020 moeten er al 400 snellaadstations actief zijn.

Snelladen met 350 kW

De supersnelle laadpalen van Ionity hebben een maximaal vermogen van maar liefst 350 kW. Dat zorgt voor kortere oplaadtijden bij elektrische auto’s zoals de Audi e-tron en Tesla Model 3. Uiteraard is de laadsnelheid nog afhankelijk van het type auto maar alle EV’s met een CCS aansluiting kunnen bij de nieuwe stations laden. Voor wie vaak lange afstanden aflegt of op vakantie wil zijn de snelladers van Ionity dus een geweldige uitkomst.

De Mercedes-Benz EQC kan snelladen bij Ionity

In Nederland

Ook in Nederland kunt u uw elektrische auto al opladen bij een laadpaal van Ionity. De eerste snellaadstations van Ionity werden onlangs geopend in Apeldoorn en langs de A1 bij Stroe. Op meerdere locaties wordt inmiddels gewerkt aan nieuwe snelladers. Ze vormen een welkome aanvulling op het laadnetwerk voor elektrische auto’s in Nederland, dat zich in Europa al tot de voorlopers mag rekenen als het gaat om de laadinfrastructuur.

Maak de overstap naar een elektrische leaseauto

Bij ActivLease zijn we blij dat Ionity streeft naar een Europees dekkend laadnetwerk. Zo wordt het onderweg opladen straks net zo gemakkelijk als tanken! Tegelijkertijd profiteert u met een elektrische auto van fiscale voordelen zoals de 4% bijtelling en zien we het aantal beschikbare modellen explosief groeien. Nieuwkomers zoals de Peugeot e-208, Opel Corsa-e en de Volkswagen ID.3 maken het nieuwe leasen voor iedereen bereikbaar. Een goed moment dus om de overstap te maken naar een elektrische leaseauto!

Bron: Ionity

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogIonity zet krachttoer voort met honderdste snel...