ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogIonity snellaadstation bij Apeldoorn laadt auto...

Ionity snellaadstation bij Apeldoorn laadt auto's op binnen enkele minuten

28-12-2018

Ionity snellaadstation bij Apeldoorn laadt auto's op binnen enkele minuten

Snellaadstations kunnen de batterijpakketten van elektrische auto’s reeds veel sneller opladen dan een paar jaar geleden. In Apeldoorn wordt begin 2019 de volgende stap gezet met het Ionity snellaadstation. Bij deze nieuwe lader hoeft u slechts enkele minuten te wachten tot de accu volledig opgeladen is! Verscheidene automerken werken samen aan dit initiatief en alle elektrische modellen kunnen ervan gebruikmaken. Ook de leasetoppers van ActivLease, zoals de Nissan Leaf en Hyundai KONA Electric. Lease ze in 2019 met de lage bijtelling van vier procent!

Het Ionity snellaadstation wordt gebouwd bij het Shell tankstation aan de Lange Amerikaweg. Ford, BMW, Daimler en de Volkswagen Group hebben de handen ineen geslagen om de voorziening eind februari klaar te hebben. Volgens het Algemeen Dagblad kunnen bijna alle elektrische auto’s dan langsrijden en voor circa 8 euro een volle accu krijgen binnen een paar minuten. Als uw auto een CCS-aansluiting heeft, kunt u straks bij het nieuwe station laden. De autofabrikanten werken aan een uitrol van Ionity stations over heel Europa.

In 10 minuten uw accu opgeladen

Volgens Ionity en Shell moet binnen 5 tot 8 minuten een accu tot 80 procent zijn opgeladen. In de praktijk zal dat waarschijnlijk over de 10 minuten gaan maar dat is nog steeds een behoorlijk significante verlaging. Het snelste snellaadstation in Nederland heeft een half uur nodig om uw auto ‘vol’ te krijgen. Het Apeldoornse station heeft vanaf februari vier high power opladers met een vermogen van 350 kW. Ook komt er een gewone laadpaal voor de leaserijders met wat minder haast.

Ionity snellaadstation

Ionity helpt mee met de elektrische omslag

Bij ActivLease zijn wij ontzettend blij dat Ionity zich meldt in Nederland. Ons wegennet behoort tot de beste van de wereld en Nederlanders hebben reeds toegang tot honderden openbare laadstations. Tijd en locatie blijven de grootste uitdagingen om elektrisch laden toegankelijk te maken voor iedereen. De enige oplossing is om de laadtijd aanzienlijk in te korten zodat het opladen net zo makkelijk wordt als het bijtanken van een benzine of dieselauto. De Ionity snellaadstations bewijzen opnieuw dat dit haalbaar moet zijn binnen een korte tijdsperiode. De elektrische omslag gaat gebeuren!

Ook in 2019 vriendelijke bijtelling op uw elektrische auto

Als expert in elektrisch leasen heeft ActivLease een grote voorraad elektrische modellen voor u om uit te kiezen. Deze modellen kan u ook in 2019 leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze favorieten zijn de Nissan Leaf, Hyundai KONA Electric, Volkswagen e-Golf en de Kia e-Niro. Onze medewerkers sturen u een leaseofferte en helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag. Wij kunnen u zelfs helpen met de installatie van een laadstation op eigen terrein.

Bron: Algemeen Dagblad

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogIonity snellaadstation bij Apeldoorn laadt auto...