ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBMW 330e krijgt meer vermogen en verbeterde ele...

BMW 330e krijgt meer vermogen en verbeterde elektrische actieradius

14-11-2018
BMW 330e krijgt meer vermogen en verbeterde elektrische actieradius

De nieuwe BMW 3-serie sedan was ongetwijfeld één van de hoogtepunten tijdens de Autosalon van Parijs. BMW schuift eerst de benzine- en dieselvarianten van zijn sportieve vierdeurs naar voren, maar de plug-in hybride versie laat ook niet lang meer op zich wachten. De BMW 330e iPerformance keert namelijk terug in de zomer van 2019 en u kunt dan meteen een leaseofferte aanvragen bij ActivLease. We verwachten dat het nieuwe model duurzaam en voordelig autorijden nog makkelijker maakt. Daarmee is de BMW 330e weer een uiterst interessant model voor zakelijke rijders.

BMW 330e actieradius

De nieuwe BMW 330e iPerformance heeft een puur elektrische actieradius van 60 kilometer. Dat is behoorlijk meer dan de uitzwaaiende versie, die 39 kilometer haalt zonder te laden. In de stad kunt u dus gemakkelijk emissievrij autorijden op de elektromotor, terwijl u voor langere afstanden overschakelt op de benzinemotor. En met de verschillende rijstanden bepaalt u zelf welke motor u gebruikt. Het opladen duurt via het stopcontact minder dan 5 uur, met een wallbox 2,5 uur. U rijdt dus elke dag met een volle accu naar uw werk en weer terug.

BMW 330e iPerformance 2019

Extra vermogen

Naast de accu range heeft BMW ook het vermogen van de 330e aangepakt. De plug-in hybride heeft een totaal vermogen van 252 pk met 420 Nm koppel. Dat kan verhoogd worden met de nieuwe XtraBoost-functie, die voor nog eens 41 pk extra vermogen zorgt. Daarmee komt het sportieve karakter van de 3-serie écht naar boven. De auto sprint van 0 naar 100 km/u in 6 seconden en haalt een topsnelheid van 230 km/u. Tegelijkertijd blijft de CO2-uitstoot beperkt, waardoor u profiteert van een lagere BPM.

BMW 330e specificaties

BMW 3-serie 2019 leasen doet u bij ActivLease

De nieuwe BMW 3-serie sedan als plug-in hybride kunt u vanaf volgend jaar leasen bij ActivLease. Wij zijn uw BMW leaseintermediair en gaan uiteraard ook de varianten met benzine- en dieselmotor leveren. Meer informatie over de nieuwe 3-serie? In onze blog bespreken we de meest opvallende details van deze sportieve sedan. We hebben daarnaast nog een beperkte voorraad van de huidige BMW 3-serie die direct leverbaar is. Kijk in onze outlet voor de beste prijzen, een leaseofferte is zo aangevraagd!

Bron: BMW Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBMW 330e krijgt meer vermogen en verbeterde ele...