ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBMW helpt Rotterdam met elektrisch autorijden

BMW helpt Rotterdam met elektrisch autorijden

28-09-2018
BMW helpt Rotterdam met elektrisch autorijden

De Gemeente Rotterdam en BMW Group hebben een samenwerkingsverband aangekondigd voor drie projecten. Elektrische en plug-in hybride autorijders kunnen zich reeds inschrijven voor het eerste project, dat een app is die een spelelement toevoegt aan elektrisch rijden. Met Electric City Drive krijg je een puntensysteem voor elektrisch rijden en word je beloond voor je milieuvriendelijke gedrag in de Maasstad. Het moet leaserijders aansporen meer elektrische kilometers in de binnenstad te maken. ActivLease applaudisseert het initiatief van BMW en Rotterdam. Elektrisch rijden is ook uiterst interessant door de vriendelijke bijtelling van vier procent. De BMW i3 behoort tot onze elektrische lease Top 5.

Verdien punten voor elektrisch rijden

Wat doet de Electric City Drive precies? Het is een app ontwikkeld door BMW Group, die nu alleen nog in de Rotterdamse binnenstad werkt. Rij jij een elektrische auto of plug-in hybrid? Dan krijg je een melding zodra je de binnenstad inrijdt. De app verzoekt je over te schakelen op volledig elektrisch rijden en beloont je met punten voor elke kilometer. Ook de auto opladen is punten waard en er is een heus scorebord voor de meest milieuvriendelijke automobilisten.

BMW en Mini-rijders kunnen zich hier inschrijven. Bekijk een filmpje over het initiatief van de Gemeente Rotterdam en BMW.

Kortingen met gratis Rotterdampas

Rotterdam is de eerste stad buiten Duitsland die het project van BMW uitvoert. De app vraagt ook om toestemming voor het verzamelen van rijdata. Deze data zal door de Erasmus Universiteit gebruikt worden in een onderzoek. Deelnemers worden na inschrijving gelijk beloond met een Rotterdampas, die korting of zelfs gratis toegang geeft tot allerlei attracties in de havenstad.

Een computerspelletje maken om goed gedrag bij mensen te belonen, is een proef die reeds vaker succesvol gedaan is. Verscheidene hardloop- en andere sportapps gebruiken “gamification” om dagelijks bewegen te belonen. Deze apps zijn uiterst populair gebleken, dus wij bij ActivLease hopen op een dergelijk groot succes voor Rotterdam. De elektrische omslag voor auto’s is ook daar aan de gang.

Elektrisch leasen? Lease met vriendelijke bijtelling bij ActivLease

ActivLease is uw leaseintermediair voor elektrisch rijden. Wij hebben een uiterst grote voorraad elektrische modellen, die u dit jaar nog kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Wij hebben in het bijzonder mooie aanbiedingen voor de Hyundai KONA Electric, BMW i3, Nissan Leaf en Volkswagen e-Golf. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u en helpen bij iedere stap van de elektrische omslag.

Bron: Rotterdam.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBMW helpt Rotterdam met elektrisch autorijden