ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>BMW wil in 2017 100.000 elektrische auto's verk...

BMW wil in 2017 100.000 elektrische auto's verkopen

03-05-2017

BMW wil in 2017 100.000 elektrische auto's verkopen

BMW gelooft net als andere Duitse automerken in de elektrische revolutie. Het concern stelde eerder reeds het doel om honderdduizend elektrische auto’s te verkopen voor 2020. De vraag naar stekkerauto’s neemt thans zo toe dat het doel is bijgesteld. De BMW topman beweert nu dat nog in 2017 zijn concern honderdduizend elektrische auto’s kan verkopen. ActivLease helpt hier ook aan mee door verscheidene elektrische BMW modellen aan u te bieden. Vraag meteen een leaseofferte aan als u interesse heeft.

Reeds twintigduizend BMW stekkerauto’s verkocht

BMW topman Harald Krüger maakte de frappante opmerking in een interview met de krant Franfurter Allgemeine. Volgens Krüger is het eerder gestelde doel nog voor het einde van dit jaar behaald, als de huidige elektrische autoverkoop zo blijft groeien. BMW heeft reeds dit jaar twintigduizend elektrische auto’s weten te verkopen. “Aan het einde van dit jaar staat dat aantal. In het eerste kwartaal hebben we er al twintigduizend verkocht, en in de loop van het jaar komen nog andere plug-in hybridemodellen op de markt.”

Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de topman achter elektrisch rijden staat, gezien BMW veel investeert in nieuwe productiemodellen met elektrische motoren. BMW zal ook blijven investeren in de productie van dieselauto’s. “Niks wijst op de dood van de diesel. De schone diesel heeft nog een lange toekomst voor zich.”

BMW i8

U kan ook in de toekomst uw nieuwe BMW als diesel leasen. Topman Krüger is zich thans bewust van de dieselschandalen bij andere automerken, maar ziet geen terughoudendheid bij de koper. “Het aantal bestellingen is in maart opnieuw gestegen en de restwaarde van dieselauto’s blijft stabiel, ondanks de schandalen.”

Elektrische auto leasen is beter voor het milieu en komt met 4 procent bijtelling

Heeft hoeft natuurlijk niet uitgelegd te worden dat een elektrische auto leasen beter voor het milieu is. In Nederland profiteert u bovendien van vriendelijke belastingwetgeving voor auto’s zonder CO2-uitstoot. Een elektrische BMW leasen levert u de lage 4 procent bijtelling op. Plug-in hybrid BMW’s komen sinds dit jaar met 22 procent bijtelling. Wilt u weten welke 4 procent bijtelling leaseauto’s wij op voorraad hebben? Kijk dan hier en vraag een leaseofferte aan. Onze vriendelijke leaseprofessionals bieden u gratis advies en kunnen zelfs kijken naar handige laadoplossingen voor het thuis laden van de elektrische leaseauto.

Bron: Nu.nl

Relevante artikelen

Nieuwe BMW 3 Serie maart 2019 leverbaar. Lease hem bij ActivLease!

05-10-2018 | Na 7 jaar wachten is het dan eindelijk een feit: BMW komt met een nieuwe 3 Serie e...

Lees verder

Autosalon van Parijs 2018: dit zijn de beste aankondigingen en primeurs

04-10-2018 | De Autosalon van Parijs is één van de belangrijkste autobeurzen ter wereld. Voor d...

Lees verder

Meer range voor BMW i3 en i3s dankzij verbeterd accupakket

01-10-2018 | Vorig jaar bracht BMW een visuele en technische vernieuwing uit voor de elektrisch...

Lees verder

Orderboeken geopend voor elektrische BMW iX3 in Noorwegen

12-09-2018 | Eerder dit jaar onthulde BMW zijn eerste volledig elektrische SUV: de BMW iX3. Hoe...

Lees verder