ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>BMW's elektrische Mini komt in 2019. Bekijk de...

BMW's elektrische Mini komt in 2019. Bekijk de Mini Electric Concept

08-09-2017

BMW's elektrische Mini komt in 2019. Bekijk de Mini Electric Concept

BMW plant een serie elektrische Mini’s vanaf 2019. Deze volledig elektrisch aangedreven auto’s krijgen 16 september op de IAA beurs in Frankfurt een voorloper. De Mini Electric Concept welteverstaan. BMW heeft verscheidene foto’s vrijgegeven van de elektrische concept car, waaruit veel valt op te maken over de koers die de Duitsers willen varen met de Mini. U kan alle Mini modellen leasen bij ActivLease en wij hebben ook een grote voorraad elektrische auto’s die u kan leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Mini Electric Concept details

De specificaties houdt BMW tot de IAA beurs onder de pet maar informatie over het opmerkelijke uiterlijk zijn wel bekend. De concept car in de foto’s is gespoten in de kleur Reflection Silver en afgewerkt met gele details in de kleur Striking Yellow.Mini Electric Concept

Een fraai detail zijn de vriendelijke koplampen van de elektrische Mini, die eruitzien als oogjes.

Mini Electric Concept

Aan de achterkant is een kleine spoiler geplaatst om de aerodynamica bij de achterwielen aan te scherpen.

Mini Electric Concept

De 19 inch X-vormige wielen is een designtrend die BMW uit de jaren 80 overhevelt. De gele accenten zijn een leuke afwerking.

Mini Electric Concept

Een echte Mini

Samenvattend is de Electric Concept een uiterst spannend vervolg van de Mini ontwerplijn. Er zijn ook veel details die de concept car meteen een herkenbare Mini maken. Neem de vorm van de grille of de full led koplampunits als voorbeeld. Het materiaal is alleen wel veranderd. Chromen details maken plaats voor glasvezel omdat dat lichter is. Andere materialen zijn volgens BMW zelfs gemaakt door een 3D printer. Het helpt allemaal mee om de Mini Electric Concept een lichtere en duurzamere auto te maken.

Activlease, de beste intermediair voor uw Mini of BMW lease

Over de elektrische aandrijflijn is alleen bekend dat de Mini één elektromotor krijgt en deze gebouwd wordt in het Duitse Dingolfing en Landshut. De motoren worden in het Engelse Oxford ingebouwd. Daar bevindt zich ook de hoofdproductielocatie van de driedeurs Mini. ActivLease voorziet een spannende nieuwe toevoeging aan het elektrische stadsauto aanbod. U kan nu ook een andere elektrische auto leasen en gebruikmaken van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Bekijk onze elektrische auto voorraad of neem een kijkje bij het BMW en Mini aanbod. Een leaseofferte kan u meteen aanvragen en onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair!

Bron: AutoWeek