ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogComeback: zo gaat nieuwe elektrische Renault 5...

Comeback: zo gaat nieuwe elektrische Renault 5 eruitzien

15-01-2021

Comeback: zo gaat nieuwe elektrische Renault 5 eruitzien

Een legende keert terug en zijn naam is Renault 5! De iconische auto krijgt een nieuwe versie en de Fransen hebben al een zeer spannende conceptversie onthuld. De uiteindelijke versie moet voor 2025 verschijnen met een volledig elektrische aandrijving. Ook Renault zit in de elektrische overstap en volgens insiders keert de Renault 4 eveneens terug binnenkort. De elektrische Renault modellen die u nu kunt leasen bij ons zijn de Renault Zoe, de Twingo en de Twizy. We hebben ook elektrische voorraadmodellen die u nog met 8% bijtelling kunt leasen.

Renault 5 met een knipoog naar de Turbo

De Renault 5 wordt getoond als 3-deurs en als 5-deurs. Het design is nu al lekker vooruitstrevend en bevat ook knipoogjes naar andere legendarische modellen zoals de Turbo (kijk naar de brede wielen!) en de Supercinq (die heerlijk sportieve bumper).

De Renault 5 keert terug als elektrische auto!

Meer elektrische Renault auto's op komst

Renault heeft nog geen specificaties onthuld en het gaat om een conceptversie. Wat we wel weten is dat de Fransen een grote elektrische range plannen de komende jaren. De Renault 5 komt in de voorhoede en wordt gebouwd op een elektrisch platform dat voor de hele range gebruikt gaat worden.

De elektrische Renault 5 wordt getoond als 3-deurs en 5-deurs

Wij verwachten dat deze sportieve elektrische kraker hele hoge ogen gaat gooien in het B-segment. Concurrenten worden de Volkswagen Polo, Ford Fiesta en de Peugeot 208. Deze modellen kunt u nu al leasen bij ActivLease. Of wellicht staat uw volgende leaseauto tussen onze voorraadmodellen die nog met slechts 8% bijtelling komen?

Elektrische Renault leasen bij ActivLease

Elektrisch leasen is sowieso een geweldige keus in 2021. Uw leaseauto komt namelijk in aanmerking voor de lage 12% bijtelling en er zijn nog veel meer interessante regelingen voor elektrische rijders. Neem contact op met onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvend gesprek. Wij doen u graag een aanbod, kijk maar eens hoeveel prachtige elektrische modellen we op voorraad hebben.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogComeback: zo gaat nieuwe elektrische Renault 5...