ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe eerste plug-in hybride auto van Citroën: de...

De eerste plug-in hybride auto van Citroën: de C5 Aircross Hybrid Concept

13-09-2018

De eerste plug-in hybride auto van Citroën: de C5 Aircross Hybrid Concept

Ook Citroën heeft zijn weg naar elektrisch rijden eindelijk gevonden. Het Franse automerk toont zijn allereerste plug-in hybride model: de Citroën C5 Aircross Hybrid Concept. De SUV is een voorproefje van het productiemodel dat in de loop van volgend jaar op de markt komt en zal op de Autosalon van Parijs aan het grote publiek worden gepresenteerd. ActivLease heeft voor u alvast de beelden en details!

Puur elektrisch rijden in een Citroen

De C5 Aircross is de eerste Citroën die u kan opladen met een stekker. De plug-in hybride heeft een benzinemotor én elektromotor, samen goed voor een vermogen van 225 pk. Met een volle accu moet de auto een range halen van maximaal 50 kilometer puur elektrisch. Volgens Citroën blijft de CO2-uitstoot daarmee onder de 49 gram per kilometer. Hieronder een filmpje waarin u de plug-in hybride in beweging ziet.

Citroën heeft meteen zijn toekomstdoel toegelicht. In 2023 moet 80% van het wagenpark een elektrische versie hebben. Twee jaar later moet elke Citroën leaseauto elektrisch zijn.

Digitaal instrumentenpaneel

De nieuwe C5 Aircross gaat goed mee in de trends van het huidige SUV-segment. Zo is de auto voorzien van een digitaal instrumentenpaneel, een touchscreen met intuïtieve besturing, een achteruitrijcamera en keyless entry. De rijhulp aan boord maakt het leven van bestuurders daarbij een stukje veiliger en comfortabeler, met veiligheidssystemen zoals adaptieve cruise control, Active Safety Brake, actieve dodehoekbewaking en Lane Departure Warning.

Nieuwe Citroën C5 Aircross leasen bij ActivLease

De Citroën C5 Aircross is de nieuwste en grootste SUV van Citroën. Hij staat boven de C3 Aircross en C4 in het huidige gamma. De nieuwkomer verschijnt later dit jaar op de markt met benzine- en dieselmotoren. Vanaf volgend jaar is ook de plug-in hybride variant te leasen. Onze leaseprofessionals houden u op de hoogte van de prijzen en levertijden. Wilt u dit jaar nog een nieuwe Citroën auto voordelig leasen? Bekijk dan onze voorraad en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan.

Bron: Citroën Media Center

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe eerste plug-in hybride auto van Citroën: de...