ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>De elektrische Jaguar I-Pace kan 400 km actiera...

De elektrische Jaguar I-Pace kan 400 km actieradius bijladen in 45 minuten

05-02-2018

De elektrische Jaguar I-Pace kan 400 km actieradius bijladen in 45 minuten

Jaguar werkt al geruime tijd aan hun eerste elektrische auto, de Jaguar I-Pace. De volelektrische SUV nadert inmiddels zijn officiële presentatie in maart en bij ActivLease kijken we reikhalzend uit naar de onthulling. Jaguar laat alvast weten hoe snel de I-Pace is op te laden en dat brengt goed nieuws voor leaserijders. Elektrisch rijden in de I-Pace betekent bovendien dat u profiteert van de gunstige vier procent bijtelling. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en vertelt u er alles over.

Razendsnel actieradius bijladen

De accu van de Jaguar I-Pace is in minder dan 45 minuten voor 80 procent op te laden. De enige voorwaarde die Jaguar noemt is dat er gebruik gemaakt wordt van een 100 kW snellader. Dat is ontzettend goed nieuws voor mensen die geïnteresseerd zijn in elektrisch rijden en een alternatief zoeken voor de Tesla Model X en Audi e-tron Quattro. De SUV heeft namelijk een beoogde actieradius van meer dan 500 kilometer NEDC, wat in theorie betekent dat u 400 kilometer bereik bij kunt laden in slechts drie kwartier.

Om aan te tonen dat de Jaguar I-Pace ook bij extreem lage temperaturen goed presteert, liet Jaguar hun elektrische SUV testen in het ijskoude Zweden. De journalisten van Autovisie waren ook aanwezig en ActivLease heeft voor u de beelden.

Jaguar I-Pace vermogen

Elektrisch rijden in de I-Pace is niet alleen aantrekkelijk vanwege de grote actieradius en het snelle bijladen, maar ook door zijn prestaties. Dankzij een tweetal krachtige elektromotoren heeft de SUV een waanzinnig vermogen van wel 400 pk. Ook heeft u als bestuurder de directe beschikking over 700 Nm koppel. De I-Pace reageert daardoor ontzettend snel. Ook op het rechte stuk speelt de Jaguar met de verwachtingen. Een sprint van 0 naar 100 km/u legt de SUV af in minder dan vier seconden.

Jaguar I-Pace reserveren voor leasing bij ActivLease

De Jaguar I-Pace wordt op 1 maart officieel gepresenteerd en staat een week later op de Autosalon van Genève. De elektrische SUV komt naar verwachting in de tweede helft van 2018 naar de Nederlandse showrooms. Bij ActivLease kunt u al een reservering plaatsen voor de Jaguar I-Pace. Zodra Jaguar de prijzen bekendmaakt doen wij u meteen een gepast voorstel voor een zakelijke lease met vier procent bijtelling. ActivLease houdt u op de hoogte omtrent alle informatie over de I-Pace. Onze vriendelijke lease experts helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag!

Bron: Jaguar

Relevante artikelen

Jaguar XF Sportbrake nu leasen bij ActivLease

24-11-2017 | De Jaguar XF Sportbrake is in Nederland gearriveerd en kan u nu ook leasen bij Act...

Lees verder

Veelbelovende elektrische auto's voor 2018/2019 [UPDATE]

16-07-2018 | Automobilisten gaan een aantal spannende jaren tegemoet! Dankzij de ontwikkeling v...

Lees verder

Prince Harry en Meghan Markle rijden in Jaguar E-Type Zero

21-05-2018 | De Britse prins Harry en actrice Meghan Markle zeiden zaterdag 19 mei het ja-woord...

Lees verder

Elektrische auto verkoop enorm gegroeid in eerste kwartaal 2018

11-04-2018 | De markt voor elektrische auto's beleeft nu al een topjaar. De verkoop van voertui...

Lees verder