ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Polestar 2 maakt indruk bij eers...

De elektrische Polestar 2 maakt indruk bij eerste testritten

22-02-2020

De elektrische Polestar 2 maakt indruk bij eerste testritten

Vanaf juni zal in Nederland, als een van de eerste 6 landen ter wereld, de elektrische Polestar 2 te leasen zijn. Voor Polestar, voorheen bekend als performance merk van Volvo, is dit hun eerste eigen elektrische auto die in massaproductie gaat. Ondanks dat Polestar nu een zelfstandig merk aan het worden is, is veel technologie en design elementen van Volvo afkomstig. Erft de Polestar 2 daarmee ook de kwaliteit van Volvo? Daar ziet het wel naar uit!

De Polestar 2 is een serieuze Tesla concurrent

Nu de levering van de Polestar dichterbij komt, hebben inmiddels de eerste journalisten met de auto kunnen rijden in het testgebied van Volvo in Zweden. Wat positief opvalt is het minimalistische Scandinavische design, de afwerking van het interieur en de luxe uitstraling. De vergelijking met de super populaire Tesla Model 3 wordt vaak gemaakt en niet voor niets. Qua prijs en prestaties zijn de auto’s aardig aan elkaar gewaagd. Op het gebied van kwaliteitsbeleving in het interieur door het mooie materiaalgebruik lijkt de Polestar 2 wel een streepje voor te krijgen. Tesla krijgt er met de nieuwe Polestar dus een serieuze concurrent bij!

Minimalistisch Zweeds design

Dat het design zo geprezen wordt mag eigenlijk geen verrassing zijn. Polestar heeft er erg veel aandacht aan besteed. De minimalistische lijnen geven de auto een unieke uitstraling. Het over de hele breedte doorlopende achterlicht begroet u met een fraaie licht animatie als u de auto benaderd. En wat dacht u van een transparante versnellingspook met verlicht logo? Ook duurzaamheid speelt bij Polestar een belangrijke rol. De nieuwe WeaveTech bekleding is bijvoorbeeld volledig vegan en is ontworpen als hoogwaardige tegenhanger van leer.

“Hey Google”

De Polestar 2 krijgt nog een belangrijke primeur. Het is de eerste auto met een Android besturingssysteem aan boord. Het infotainment systeem is standaard voorzien van services als Google Maps en de Play Store. Met Google Assistant kunt u met het commando “Hey Google” opdrachten doorgeven aan de auto. Uw smartphone kan daarnaast nog als sleutel gebruikt worden. De auto zal ontgrendelen als uw telefoon in de buurt is en het portier wordt aangeraakt. Uw persoonlijke stoel- en spiegelinstellingen worden dan alvast ingesteld.

Lease de Polestar 2 via ActivLease

De Polestar 2 heeft standaard 2 elektromotoren aan boord met een vermogen van totaal 300 kW. Op een volle accu komt hij maar liefst 470 kilometer ver. Er is ook een Performance uitvoering te leasen met opvallende gele Brembo remklauwen en verstelbare Öhlins dempers. Wilt u als een van de eersten instappen bij deze elektrische Zweed? Neem gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvend leaseaanbod.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe elektrische Polestar 2 maakt indruk bij eers...