ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Hyundai KONA Hybrid is zuiniger, schoner én...

De Hyundai KONA Hybrid is zuiniger, schoner én aantrekkelijk geprijsd

17-09-2019

De Hyundai KONA Hybrid is zuiniger, schoner én aantrekkelijk geprijsd

Hyundai is dol op het elektrificeren van hun auto’s en biedt de Hyundai KONA vanaf nu aan met een hybride variant. Eerder was al een benzineversie en volledig elektrische versie van de zeer populaire crossover beschikbaar. De nieuwe KONA Hybrid brengt het beste van een benzineauto met een elektrische auto samen: milieuvriendelijk rijden zonder stekker, een stuk lager brandstofverbruik en standaard een automaat. Ideaal dus voor wie vaak en langdurig achter het stuur zit. ActivLease is fan van de Hyundai KONA en vertelt waarom de nieuwe hybridevariant zo interessant is. Meteen een scherpe leaseofferte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook!

Lager brandstofverbruik

De KONA Hybrid heeft geen stekker maar een aandrijving met batterij die zichzelf oplaadt tijdens het afremmen. Bij korte afstanden en lage snelheden is hij dus zeer geschikt om volledig elektrisch mee te rijden. Het gemiddelde brandstofverbruik is zo laag als 3,9 l/100 km. Met grotere 18 inch velgen komt het verbruik op 4,3 l/100 km. Zakelijk rijden in de KONA Hybrid is daarmee een stuk zuiniger dan in de gewone KONA met benzinemotor; die verbruikt 5,2 l/100 km. Ook de CO2-emissie is flink omlaag gebracht: van 117 g/km naar 90 g/km.

Hyundai KONA Hybrid

Meer vermogen

Behalve zuiniger is de KONA Hybrid ook krachtiger ten opzichte van de gewone versie. De 1.6 GDI benzinemotor zorgt samen met de elektromotor voor 141 pk vermogen en 265 Nm koppel. Het maakt de auto er alleen niet sneller op. De topsnelheid ligt op 160 km/u en een sprint van 0 naar 100 km/u duurt 11,2 seconden. Een voordeel van het extra vermogen is dat de KONA Hybrid maar liefst 1.300 kilo kan trekken en dus zeer geschikt is voor een caravan of aanhangwagen.

Vanaf 27.995 euro

De KONA Hybrid heeft een aantrekkelijke vanafprijs van 27.995 euro. Dat is slechts 5.500 euro meer ten opzichte van de benzineversie met vergelijkbare uitrusting. Smart Cruise Control is standaard aanwezig, net als een touchscreen met DAB+, Apple CarPlay en meerdere veiligheidssystemen zoals Lane Assist en voetgangersdetectie. Hogere uitvoeringen zijn er ook en komen met luxere features waaronder een navigatiesysteem, grotere velgen en lederen bekleding. De KONA Hybrid is geschikt voor de nieuwe Hyundai Bluelink smartphone app. Hiermee kunt u een aantal functies van de auto op afstand bedienen, zoals de airconditioning en stoelverwarming.

Hyundai KONA Hybrid prijzen

Lease de Hyundai KONA Hybrid voordelig bij ActivLease

De Hyundai KONA Hybrid is vanaf later dit jaar beschikbaar om te leasen en een aantrekkelijk alternatief voor de benzineversie. Ook als tussenstap naar een volledig elektrische auto is de nieuwe KONA variant een aanrader. ActivLease voegt de hybride crossover zeer binnenkort toe aan het leaseaanbod en onze leaseadviseurs maken vervolgens graag een persoonlijke leaseofferte voor u. Natuurlijk leveren wij ook de gewone variant van de KONA en u kunt onze gehele Hyundai voorraad online bekijken!

Bron: Hyundai

Tags
Hyundai
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Hyundai KONA Hybrid is zuiniger, schoner én...