ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe elektrische Mini Cooper SE is er vana...

De nieuwe elektrische Mini Cooper SE is er vanaf 38.990 euro

25-09-2023

De nieuwe elektrische Mini Cooper SE is er vanaf 38.990 euro

Mini komt volgend jaar met een compleet nieuwe generatie van de iconische Cooper. Ook deze generatie krijgt weer een elektrische uitvoering en de modellen met stekker krijgen zelfs de primeur om als eerste op de markt te komen. De opvolger van de huidige Mini Electric krijgt een herzien ontwerp, compleet nieuw interieur en flink meer actieradius. De eerste prijzen zijn ook al bekend. De Mini Cooper SE is er straks vanaf 38.990 euro. Er komt ook nog een goedkopere uitvoering met de naam Mini Cooper E, maar daarvan zijn de prijzen nog niet bekend.

Tot wel 400 kilometer actieradius

Met de vanafprijs van 38.990 euro is de nieuwe Mini Cooper SE precies 300 euro duurder dan de huidige Mini Electric. Maar waar de huidige Mini Electric zo’n 230 kilometer kan rijden op een volle accu, biedt de nieuwe Mini Cooper SE zo’n 400 kilometer actieradius! Naast een flinke winst in de actieradius biedt de nieuwe Cooper SE een vermogen van 218 pk, waarmee hij in slechts 6,7 seconden kan accelereren naar 100 kilometer per uur. Met de wielen op de uiterste hoeken van de auto en de batterij en in de bodem heeft Mini ervoor gezorgd dat het kenmerkende directe rijgedrag behouden blijft.

Mini Cooper SE interieur

Nieuw interieur met rond scherm

Het uiterlijk van de nieuwe generatie Mini is helemaal nieuw, maar uiteraard nog steeds erg herkenbaar. Wat wel bijna onherkenbaar veranderd is, is het interieur. Mini kiest voor een minimalistische opzet, die direct geïnspireerd is op de klassieke Mini. Centraal in het dashboard bevindt zich een console met enkele fysieke knoppen en retro hendeltjes, maar de meeste informatie is te vinden op het ronde oled-scherm daarboven. De interface van dit scherm is helemaal zelf samen te stellen qua kleuren en indeling, waarbij je zelfs je eigen foto’s als achtergrond kunt gebruiken!

Lease de elektrische Mini Cooper in 2024 bij ActivLease

De nieuwe generatie Mini Cooper moet in november in productie gaan, waarna hij begin 2024 in Nederland te leasen is. Naast de Mini Cooper SE verschijnt er ook nog een goedkopere Mini Cooper E, met 184 pk en zo’n 300 kilometer actieradius. De prijzen hiervoor zijn nog niet bekend. Later volgen ook nog uitvoeringen met benzinemotor. Wilt u de nieuwe elektrische Mini Cooper zakelijk leasen? Neem dan contact op met ActivLease. Met een vrijblijvende reservering kunt u straks als een van de eerste instappen!

Lease acties voor de Mini Mini bij ActivLease

28.9kWh Electric Essential - VERNIEUWD MODEL!
Mini Mini
28.9kWh Electric Essential - VERNIEUWD MODEL!
Netto bijtelling:
€ 197,-
Actieradius:
234 km
Leaseprijs:
€ 489,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe elektrische Mini Cooper SE is er vana...