ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Polestar 3 is in grote lijnen te zien op een...

De Polestar 3 is in grote lijnen te zien op een nieuwe teaser afbeelding

16-06-2021
De Polestar 3 is in grote lijnen te zien op een nieuwe teaser afbeelding

Na de Polestar 1 en 2 komt de 3. We hadden het kunnen raden! Er is nog niet veel bekend over het derde model van Polestar, maar dankzij een eerste teaser afbeelding kunnen we nu zien wat we ongeveer kunnen verwachten. Duidelijk is dat het een cross-over SUV gaat worden, die hoger op de wielen staat als de Polestar 2. En uiteraard wordt hij volledig elektrisch, want sinds de Polestar 2 is het merk volledig gericht op EV’s met indrukwekkende prestaties en design. De productie van de Polestar 3 moet in 2022 van start gaan.

Design invloeden van de Precept

Natuurlijk kunnen we met het doek over de auto geen details in het ontwerp zien, maar we zien in grote lijnen al duidelijk welke richting Polestar op gaat. Volgens Polestar wordt de 3 een aerodynamische elektrische performance-SUV. Er zullen minder invloeden van Volvo te zien zijn en juist meer designelementen overgenomen worden van de Precept concept. De Polestar 3 gaat een maatje groter worden dan de 2 en vooral de achterkant lijkt eigenzinnig te gaan worden. De daklijn loopt schuin af en stopt dan abrupt, om vervolgens recht naar beneden te gaan. Het lijkt erop dat de achterruit daardoor rechtop staat.

Polestar 3

Alleen het platform komt nog van Volvo

De Polestar 3 moet de eerste elektrische auto worden op een nieuw platform, wat nog wel van Volvo komt. Dit moet het SPA2-platform gaan worden, wat de opvolger is van het huidige SPA-platform waar onder andere de Volvo XC60 en XC90 op staan. Verder meldt Polestar dat dit nieuwe platform helemaal is gericht op modellen met elektrische aandrijving en dat de Polestar 3 ook gebruik zal maken van het Android infotainmentsysteem.

De Polestar 3 is in 2022 te leasen

In de loop van dit jaar moet er meer informatie bekend worden over de Polestar 3 en krijgen we hopelijk ook al het complete design te zien. In 2022 moet dan de productie van start gaan, wat naast in China voor het eerst ook in de Verenigde Staten moet gebeuren. Hou daarom ActivLease in de gaten voor al het nieuws rondom de Polestar 3. Bij ons is de Polestar 2 al te leasen tegen een scherp tarief. Vraag daarvoor snel een leaseofferte bij ons aan.

Tags
Polestar
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Polestar 3 is in grote lijnen te zien op een...