ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogPolestar neemt de Precept conceptauto in productie

Polestar neemt de Precept conceptauto in productie

28-09-2020

Polestar neemt de Precept conceptauto in productie

Begin dit jaar stelde Polestar een volledig elektrisch concept model voor dat door het annuleren van de Autosalon van Geneve een digitaal debuut kreeg. Het studiemodel, Precept genaamd, moet de volledige toekomstvisie van Polestar belichamen en zag er tevens al meer uit als een productieauto dan als een conceptauto. Na de vele positieve reacties van het afgelopen jaar heeft Polestar nu bevestigt dat de Precept geen verre toekomstmuziek is en in productie gaat!

Een model waarin alle ambities samenkomen

De Precept moet alles waarin Polestar zich de komende jaren in wil onderscheiden samenbrengen. Bij de Polestar 1 en Polestar 2 was nog duidelijk te zien dat de designtaal gebaseerd is op die van Volvo, waar Polestar van afstamt. Bij de Precept is dit in een klap verleden tijd. Polestar laat hiermee zien welke designrichting het op gaat. De Precept heeft een volledig glazen dak wat bijna naadloos overgaat in de voorruit. Daarnaast is de koets voorzien van opvallende ‘suicide doors’. Op het dak is een LIDAR radarsysteem te zien, bestemd voor autonome functies. Ook aanwezig is het kenmerkende doorlopende achterlicht, die we kennen van de Polestar 2.

Duurzaamheid op een hoger niveau

Het grootste onderdeel van de Polestar visie is misschien wel iets wat niet direct te zien is. Waar de Polestar 2 al duurzame vegan bekleding op de stoelen heeft, gaat het merk met de Precept een stap verder. Het hypermoderne interieur van de Precept is afgewerkt met materialen uit gerecyclede petflessen, visnetten en kurkvinyl. Daarnaast moet de Precept worden gebouwd in een nieuwe fabriek in China, die volledig klimaatneutraal werkt.

 

Technische gegevens van de Polestar Precept zijn nog niet bekend

Met de Polestar Precept hebben we er weer een EV bij om echt naar uit te kijken. Wat alle technische specificaties van de auto worden moeten we nog wel even afwachten. Net als details over de actieradius. Wanneer we de Precept in Nederland te leasen zal zijn is nog onduidelijk, maar wij verwachten niet voor eind 2021, begin 2022. Wilt u al eerder in een Polestar rondrijden? Bij ActivLease kunt u een scherpe offerte opvragen voor de Polestar 2.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPolestar neemt de Precept conceptauto in productie