ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Tesla Model 3 is nu al zakenauto van het jaa...

De Tesla Model 3 is nu al zakenauto van het jaar 2021

17-09-2020

De Tesla Model 3 is nu al zakenauto van het jaar 2021

Tesla kan er weer een award bij zetten in de kast. De populaire Model 3 is verkozen tot zakenauto van het jaar 2021 op de Driving Business Awards van Automobiel Management. Dit is een bijzonder moment, want voor het eerst in de 3 decennia dat de award wordt uitgereikt, gaat de prijs naar een elektrische auto. De Tesla Model 3 is nog dit jaar uit voorraad te leasen bij ActivLease. Vraag snel een leaseofferte aan, want u profiteert alleen dit jaar nog van slechts 8% bijtelling.

Tesla’s Superchargers zijn een belangrijke troef

De concurrentie voor de Model 3 was groot, want andere genomineerden voor de prijs zijn eveneens populaire modellen. In de top 10 vinden we onder meer de Hyundai Kona, Kia Niro, Skoda Octavia en de BMW 3-Serie. Een belangrijke meerwaarde van de Model 3 is volgens de jury het speciale Supercharger laadnetwerk van Tesla. Ook scoort de Model 3 erg goed op het gebied van prestaties en praktische bruikbaarheid. Ook de actieradius van tot wel 560 kilometer wordt geprezen.

Tesla zelf heeft aangegeven “megatrots” te zijn op de prijs. Ze waren vorig jaar beste nieuwkomer en hebben de verwachtingen dus waargemaakt. Tesla ziet het als een belangrijke overwinning. Niet alleen voor de Model 3, maar ook voor elektrisch rijden in het algemeen.

Model 3 niet de enige veelbelovende EV voor 2021

De Model 3 is niet de enige veelbelovende EV die komend jaar om de populariteitsprijs zal gaan strijden. Zo zijn onlangs de leveringen van de Polestar 2 en de Volkswagen ID.3 in Nederland begonnen. Volgend jaar kunnen we ook nog de Volkswagen ID.4, de Ford Mustang Mach-E en de Tesla Model Y verwelkomen. Dit zijn stuk voor stuk modellen die de strijd aan kunnen gaan met de Model 3.

Lees ook: Dit zijn de 10 elektrische auto’s om naar uit te kijken in 2020 en 2021.

Bij ActivLease kunt u dit jaar nog instappen

Alleen nog in 2020 kunt u profiteren van de aantrekkelijke bijtelling van slechts 8%, voordat deze volgend jaar omhoog gaat. U kunt daardoor dit jaar al rijden in de zakenauto van het jaar 2021! Ook van de Polestar 2 en Volkswagen ID.3 heeft ActivLease nog een beperkt aantal exemplaren op voorraad. Vraag dus snel een vrijblijvende leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en stap nog dit jaar in!


Bron: Automobielmanagement.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Tesla Model 3 is nu al zakenauto van het jaa...