ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Dit is de BMW i4: luxe, sportiviteit en 590 kilometer actieradius

17-03-2021

Dit is de BMW i4: luxe, sportiviteit en 590 kilometer actieradius

BMW heeft de langverwachte, definitieve versie van de i4 gepresenteerd. Dit is de eerste volledig elektrische Gran Coupé voor BMW en krijgt indrukwekkende prestaties. Wat dacht u van een maximum vermogen van 530 pk? En ondanks al dat vermogen een actieradius van 590 kilometer? De i4 gaat dit bieden, met het comfort en rijgedrag van een echte BMW. Wilt u een luxe EV leasen die geschikt is voor de lange afstanden, dan is dit een van de grootste kanshebbers van dit jaar!

Grotendeels hetzelfde als de Concept i4

Eerder presenteerde BMW al de Concept i4 en daar waren wij erg van onder de indruk. De i4 lijkt in grote lijnen op de reguliere 4-Serie, maar dan met de van BMW bekende blauwe accenten rondom de auto, die verraden dat het hier om een elektrisch model gaat. Aan de achterkant worden zelfs de uitsparingen waar zich normaal de uitlaten bevinden blauw geaccentueerd. Ook zal de i4 onderscheidende velgen met een aerodynamisch ontwerp krijgen, die de actieradius ten goede komen. Hoe het interieur eruit ziet, dat houdt BMW nog even een verrassing.

De i4 is meteen de krachtigste 4-Serie

BMW kiest voor het ‘Power of Choice’ principe, waarin bestaande modellen met verschillende aandrijvingen op de markt komen. Het meest recente voorbeeld hiervan is de iX3. Dit betekent echter niet dat de elektrische varianten geen overtuigende EV’s zijn. De i4 krijgt een elektrisch vermogen maar liefst 530 pk, wat meer is dan de sterkste uitvoering van de 4-Serie met verbrandingsmotor. Accelereren van 0 tot 100 kilometer per uur gaat in een razendsnelle 4 seconden. De actieradius bedraagt 590 kilometer, waarmee de i4 zich meteen kan meten met de besten.

De BMW i4 is vanaf dit najaar te leasen bij ActivLease

BMW laat al los dat er een M-variant van de i4 komt, maar voor alle uitvoeringen en specificaties moeten we nog enkele weken geduld hebben. De prijzen moeten deze zomer bekend worden, waarna de productie in het najaar van dit jaar begint. Rond dezelfde tijd komt BMW ook nog met de elektrische iX SUV, wat de enige BMW wordt die exclusief als EV verschijnt. Wilt u zo snel mogelijk een elektrische BMW leasen? Vraag dan een vrijblijvende leaseofferte aan voor de nieuwe BMW iX3!

Lease acties voor de BMW i4 bij ActivLease

83.9kWh eDrive40 250kW - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
BMW i4
Nieuw
83.9kWh eDrive40 250kW - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Netto bijtelling:
€ 279,-
Actieradius:
590 km
Leaseprijs:
€ 646,-
83.9kWh M50 400kW - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
BMW i4
Nieuw
83.9kWh M50 400kW - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Netto bijtelling:
€ 366,-
Actieradius:
510 km
Leaseprijs:
€ 799,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is de BMW i4: luxe, sportiviteit en 590 kil...