ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Dit is hem! De Faraday Future FF 91 elektrische auto

11-01-2017

Dit is hem! De Faraday Future FF 91 elektrische auto

Faraday Future heeft zijn eerste elektrische auto gepresenteerd en het doet ons bij ActivLease verbluffen. De FF 91 is een sportauto uitgerust met uiterst geavanceerde technologie en cutting edge gebruikersgemak. Faraday Future heeft de orderboeken geopend en plant productie begin 2018. De vanafprijs werd nog niet bekendgemaakt. ActivLease kijkt wat de FF 91 allemaal naar de weg brengt.

Actieradius 600 kilometer

Prominent bij Faraday Future is de drang om de beste elektrische auto op de markt te zetten. Hoge prestaties waren daardoor een gegeven en de onthulde FF 91 stelt niet teleur. De elektromotor van de futuristisch ogende auto heeft een piekvermogen van 1050 paardenkrachten en haalt 0 naar 100 in 2,39 seconden. Het 130 kilowatt grote accupakket bestaat volgens Faraday uit een batterij met de hoogste energiedichtheid ter wereld. Daarmee moet de FF 91 een actieradius van 600 kilometer mogelijk maken. Een prestatie van formaat voor een elektrische auto.

Autonoom rijden

Maar het houdt niet op bij de rijprestaties. De FF 91 kan straks ook autonoom rijden. Faraday Future zorgt daarvoor met behulp van 10 HD camera’s, 13 radars en 12 sensoren. De sportauto denkt ook aan de andere verkeersdeelnemers en zal met lichtsignalen hen attenderen indien zij voorrang moeten geven of te dicht in de buurt komen.

Wat de FF 91 niet krijgt is een sleutel. De camera’s bevatten gezichtsherkenningstechnologie die de bestuurder herkennen als hij aan komt lopen. De deuren zullen dan automatisch van het slot gaan. De bestuurder kan ook muziek, temperatuur, geur en massagefuncties instellen in de auto.

U kan de presentatie terugzien in dit filmpje.

Meer FF 91 Faraday Future nieuws

Een verbluffende auto van Faraday Future. Indien u interesse heeft om meer informatie over de FF 91 te ontvangen, onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. We houden u op de hoogte middels onze nieuwspagina over nieuwe productinformatie van Faraday Future.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is hem! De Faraday Future FF 91 elektrische...