ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Dit is hem! De Faraday Future FF 91 elektrische...

Dit is hem! De Faraday Future FF 91 elektrische auto

11-01-2017

Dit is hem! De Faraday Future FF 91 elektrische auto

Faraday Future heeft zijn eerste elektrische auto gepresenteerd en het doet ons bij ActivLease verbluffen. De FF 91 is een sportauto uitgerust met uiterst geavanceerde technologie en cutting edge gebruikersgemak. Faraday Future heeft de orderboeken geopend en plant productie begin 2018. De vanafprijs werd nog niet bekendgemaakt. ActivLease kijkt wat de FF 91 allemaal naar de weg brengt.

Actieradius 600 kilometer

Prominent bij Faraday Future is de drang om de beste elektrische auto op de markt te zetten. Hoge prestaties waren daardoor een gegeven en de onthulde FF 91 stelt niet teleur. De elektromotor van de futuristisch ogende auto heeft een piekvermogen van 1050 paardenkrachten en haalt 0 naar 100 in 2,39 seconden. Het 130 kilowatt grote accupakket bestaat volgens Faraday uit een batterij met de hoogste energiedichtheid ter wereld. Daarmee moet de FF 91 een actieradius van 600 kilometer mogelijk maken. Een prestatie van formaat voor een elektrische auto.

Autonoom rijden

Maar het houdt niet op bij de rijprestaties. De FF 91 kan straks ook autonoom rijden. Faraday Future zorgt daarvoor met behulp van 10 HD camera’s, 13 radars en 12 sensoren. De sportauto denkt ook aan de andere verkeersdeelnemers en zal met lichtsignalen hen attenderen indien zij voorrang moeten geven of te dicht in de buurt komen.

Wat de FF 91 niet krijgt is een sleutel. De camera’s bevatten gezichtsherkenningstechnologie die de bestuurder herkennen als hij aan komt lopen. De deuren zullen dan automatisch van het slot gaan. De bestuurder kan ook muziek, temperatuur, geur en massagefuncties instellen in de auto.

U kan de presentatie terugzien in dit filmpje.

Meer FF 91 Faraday Future nieuws

Een verbluffende auto van Faraday Future. Indien u interesse heeft om meer informatie over de FF 91 te ontvangen, onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. We houden u op de hoogte middels onze nieuwspagina over nieuwe productinformatie van Faraday Future.

Relevante artikelen

Kia Niro EV wordt e-Niro; eind 2018 leasen bij ActivLease!

21-09-2018 | De Koreanen hebben de naam gewijzigd van de Kia Niro EV. De elektrische crossover...

Lees verder

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

18-09-2018 | We hebben er lang op moeten wachten, maar de Audi e-tron heeft eindelijk zijn camo...

Lees verder

Orderboeken geopend voor elektrische BMW iX3 in Noorwegen

12-09-2018 | Eerder dit jaar onthulde BMW zijn eerste volledig elektrische SUV: de BMW iX3. Hoe...

Lees verder

Mercedes-Benz EQC: nieuwe elektrische SUV vanaf 2019 bij ActivLease

07-09-2018 | Het startschot is gegeven voor Mercedes' nieuwe elektrische EQ merk! De Duitsers b...

Lees verder