ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit is hoe groot het Tesla Supercharger netwerk...

Dit is hoe groot het Tesla Supercharger netwerk nu is

19-07-2019

Dit is hoe groot het Tesla Supercharger netwerk nu is

Als je een Tesla rijdt, heb je niet alleen een van de beste elektrische auto’s ooit, je krijgt ook toegang tot het Tesla Supercharger laadnetwerk. Dit netwerk is nu een van de grootste ter wereld en nog altijd een van de allerbeste. Binnen een half uur is bijna elke elektrische auto volledig opgeladen! Bij ActivLease zijn we groot fan van leasemodellen zoals de Model S en de Model 3, die tevens grote verkoophits wereldwijd zijn. Daarom is het Supercharger netwerk explosief gegroeid de afgelopen jaren. Maar wist je dat het in 2013 begon met slechts 6 Supercharger laadpunten?

Tesla snelladen in een half uur

Snelladen langs de snelweg is tegenwoordig heel normaal, maar weinig auto’s kunnen nog met 100 kW opladen. Dat is iets waar de Tesla Superchargers zich in onderscheiden en het bedrijf gooit er binnenkort nog een schepje bovenop met 250 kW Superchargers waarvoor de Model 3 al compatible is!

De eerste Supercharger kaart

Hoe is het laadnetwerk van 1533 Superchargers ooit begonnen? CleanTechnica heeft wat oude kaarten van het netwerk online geplaatst. Kun je je voorstellen dat het met 6 laadpunten in Californië en 2 aan de oostkust begon?

Tesla Superchargers 2013

Zo vroeg als 2013 kreeg Elon Musk van Tesla het idee. De elektrische actieradiussen waren toen nog niet zo groot, dus bouwde hij Superchargers om langeafstandsreizen aantrekkelijker te maken. De eerste kopers van de Model S kregen zelfs gratis stroom via de Superchargers.

Tesla leasen met 4% bijtelling bij ActivLease!

Vandaag de dag staat de wereldkaart vol met Supercharger-punten. De VS en Europa zijn goed voorzien, maar ook Azië en Australië hebben een partij laadpunten van Tesla gekregen.

Tesla Superchargers 2019

Het netwerk gaat nog veel verder uitbouwen want de elektrische autoverkoop groeit wereldwijd enorm. Tesla zit momenteel in topproductie om alle nieuwe Model 3-eigenaren een auto te leveren. Snel elektrisch leasen wordt dit jaar nog beloond met 4% bijtelling. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder. De elektrische revolutie wacht niet, ga ervoor!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is hoe groot het Tesla Supercharger netwerk...