ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogEen groen karakter voor de nieuwe Opel Mokka

Een groen karakter voor de nieuwe Opel Mokka

23-06-2020

Een groen karakter voor de nieuwe Opel Mokka

Binnenkort verschijnt de volgende elektrische auto van Opel, de nieuwe Mokka. En zoals dat tegenwoordig gaat in aanloop naar de onthulling komt het merk eerst met een aantal teasers. De crossover krijgt niet alleen een compleet aangepast design maar ook een groen karakter, want hij is vanaf het begin leverbaar in een 100% elektrische variant. Dat maakt ons alvast bijzonder nieuwsgierig! U kunt bij ActivLease al een leaseofferte aanvragen voor een elektrische Opel. Gaat u dit jaar nog rijden in de Corsa-e dan profiteert u van de lage 8% bijtelling.

Nieuwe neus

In een nieuwe video laat Opel een paar interessante details zien van de volgende generatie Mokka. Het meest opvallend is de nieuwe neus, die Opel Vizor heet. Die gaan we ook op toekomstige Opel modellen terug zien. Net als bij de Opel Grandland X Hybrid krijgt het model een motorkap met zwarte lak. Het lijkt erop dat dit een kenmerk wordt voor alle geëlektrificeerde modellen van Opel. Vanaf 2024 moet er van elk Opel-model een elektrische variant te leasen zijn.

Embleem op de achterklep

De Opel Mokka gaat voortaan dus zonder X achter zijn naam door het leven. Wel krijgt de compacte SUV voortaan een mooi embleem centraal op de achterklep. Nieuw is bovendien de vormgeving van het interieur. Op schetsen is al te zien dat Opel een hightech dashboard heeft bedacht met meerdere digitale displays en zo min mogelijk fysieke knoppen.

Opel Mokka krijgt een interieur met meerdere digitale displays

Opel Mokka-e

De techniek is daarentegen niet nieuw, die deelt Opel met de elektrische auto’s van Peugeot, Citroën en DS. Waarschijnlijk is de Mokka-e qua performance dus goed te vergelijken met de e-2008 en DS 3 Crossback E-Tense: een elektromotor met 136 pk vermogen en 50 kWh batterij, goed voor ongeveer 320 kilometer rijbereik.

Lease de nieuwe Opel Mokka vanaf 2021 bij ActivLease

Vanaf het vierde kwartaal 2020 rolt de nieuwe Opel Mokka uit de Duitse fabrieken. De auto moet vervolgens begin volgend jaar beschikbaar zijn, ook met volledig elektrische aandrijving. Wilt u op de hoogte blijven van elektrisch rijden en Opel? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Natuurlijk kunt u dit jaar al de elektrisch overstap maken en lange tijd van de 8% bijtelling profiteren.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.