ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogEerste beelden grote elektrische SUV van Jeep o...

Eerste beelden grote elektrische SUV van Jeep onthuld

01-02-2024

Eerste beelden grote elektrische SUV van Jeep onthuld

Met de Avenger heeft Jeep een succesvolle stap gezet richting elektrificatie. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want op korte termijn verschijnen er meer elektrische auto’s van Jeep. Stellantis deelt alvast beelden en details van de gloednieuwe Jeep Wagoneer S, de eerste volledig elektrische SUV van het merk. Een veel groter, luxer model dan de Avenger die ook als offroader goed voor de dag moet komen. Nog in 2024 zal Jeep de nieuwe Wagoneer S lanceren en ActivLease heeft de eerste informatie.

Verlichte grille

De Jeep Wagoneer S zal weinig moeite hoeven doen om op te vallen. De SUV heeft strakke lijnen, robuuste wielkasten en vanuit een bepaalde hoek een Range Rover-achtig silhouet. De voorkant is een echte blikvanger dankzij de futuristisch verlichte grille, met LED’s die doorlopen in de koplampen. Het dak loopt naar achteren af tot in een flinke spoiler, met daaronder weer een lichtbalk over de hele breedte van de auto.

Veel schermen

Stellantis gunt ons ook een kijkje in het interieur. De Jeep Wagoneer S komt standaard met een panoramisch dak en een groot aantal schermen: we tellen er één achter het stuur, centraal op het dashboard, vlak daaronder (voor de klimaatbediening) en voor de neus van de bijrijder. Er is ook een draaiknop voor het selecteren van verschillende rijstanden. We zien Sand, Snow, Eco, Auto en Sport. Naast asfalt moet deze elektrische Jeep dus allerlei soorten terrein de baas zijn.

0-100 in 3,5 seconden

Hoe zit het met de specificaties van de Jeep Wagoneer S? Veel informatie is er nog niet, maar Stellantis vertelt ons dat hun nieuwe EV op het STLA-Large platform staat. En de prestaties liegen er alvast niet om. De vierwielaangedreven Wagoneer S krijgt een vermogen van 600 pk en is een echte sprinter met een 0-100 km/u tijd van slechts 3,5 seconden. Daarmee kan ‘ie zich dus prima staande houden tussen andere performance gerichte SUV’s zoals de Lotus Eletre en Porsche Macan.

Jeep Wagoneer S

jeep-wagoneer-s-activlease1 jeep-wagoneer-s-activlease2 jeep-wagoneer-s-activlease3 jeep-wagoneer-s-activlease4

Jeep Wagoneer S ook naar Nederland?

Het is nog niet officieel bevestigd dat de elektrische SUV naar Nederland komt, maar Jeep Nederland spreekt van een wereldwijde lancering. De VS is eerst aan de beurt en mag in de herfst van 2024 al met de Wagoneer S kennismaken. Daarna zijn andere landen aan de beurt. Nederland is als koploper op het gebied van elektrisch rijden een belangrijke markt, dus we gaan er stiekem al van uit dat de Jeep ook hierheen komt.

Elektrische Jeep zakelijk leasen

Meer weten over de Jeep Wagoneer S? We verwachten in de loop van 2024 meer informatie over de elektrische SUV en u kunt alvast uw contactgegevens achterlaten om op de hoogte te blijven. ActivLease is gespecialiseerd in elektrisch rijden. Wij adviseren zakelijke rijders over alles wat bij het leasen van een elektrische Jeep komt kijken. U heeft bij ons ook toegang tot een enorm aanbod personenauto's zonder uitstoot. Bekijk ze online en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste beelden grote elektrische SUV van Jeep o...