ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Eerste elektrische auto Faraday Future wordt getoond op CES 2017

03-12-2016

Eerste elektrische auto Faraday Future wordt getoond op CES 2017

Het eerste model van Faraday Future gaat het levenslicht zien op de Consumer Electronics Show in januari. Het Chinees-Amerikaanse bedrijf kondigde de onthulling van het eerste productiemodel reeds eerder aan voor de beurs, maar door financiële problemen van Chinese geldschieter LeEco, heerste er veel onduidelijkheid. Met een nieuwe afbeelding heeft Faraday het signaal afgegeven dat het bedrijf nog steeds draait. Faraday Future wil een geduchte concurrent worden van Tesla. Verwacht wordt dat het eerste productiemodel een elektrische crossover wordt als antwoord op de Tesla Model X.

Faraday Future heeft deze afbeelding vrijgegeven.

Faraday Future

Faraday productiemodel in januari onthuld

Het eerste productiemodel zal een grill krijgen in de stijl van bovenstaande afbeelding. Foto’s van eerder gespotte testmodellen laten een eigenzinnige carrosserie zien maar pas in januari kunnen we het eindresultaat zien.

ActivLease, uw expert voor elektrische leaseauto’s

Faraday Future wil een grote speler worden onder de premium elektrische auto’s. ActivLease houdt u graag op de hoogte van het laatste nieuws rondom de elektrische auto van Faraday. Of kijk hier voor een overzicht van de premium elektrische auto’s die u nu meteen kan leasen bij ons. Met 4% bijtelling want de elektrische auto’s hebben geen CO2-uitstoot. Wij kunnen u ook verder helpen met het installeren van een laadstation voor thuisladen. Voor elektrische leaseauto’s is ActivLease uw expert.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste elektrische auto Faraday Future wordt ge...