ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische Ferrari getest! Eerste model klaar in 2022

26-04-2018

Elektrische Ferrari getest! Eerste model klaar in 2022

Elektrisch rijden, jarenlang trokken de Italianen er een vies gezicht bij. Maar Ferrari is toch van mening veranderd en ziet de elektrische omslag in de nabije toekomst. CEO Sergio Marchionne, die twee jaar geleden een elektrische en dus stille Ferrari nog afkeurde, kondigt de ontwikkeling aan van een elektrische aandrijving en productie van verscheidene elektrische modellen. ActivLease heeft een filmpje van de eerste plug-in hybrid Ferrari die getest wordt en ook totaal op elektriciteit kan rijden.

Totaal elektrische Ferrari in 2022

Ferrari zal snel aanpassingen doorvoeren om mee te doen in de elektrische markt. De hybride aandrijving moet reeds binnenkort beschikbaar zijn en wordt vanaf 2020 nog de enige aandrijving. Marchionne reageert in een interview met Bloomberg dat Ferrari verscheidene modellen uitwerkt die de volle potentie van elektrificatie laten zien. De Italianen plannen de introductie van het eerste echt totaal elektrisch aangedreven model in het jaar 2022.

Hier is het filmpje van de stil optrekkende Ferrari plug-in hybrid. Het is opgenomen op het circuit vlakbij het Italiaanse dorp Maranello.

Elektrisch leasen met vier procent bijtelling? Kies ActivLease!

Inmiddels hebben de meeste automerken hun plannen voor elektrische modellen aan de buitenwereld getoond. ActivLease is uw leaseintermediair met een uiterst grote voorraad elektrische modellen. Wij hebben ook elektrische leaseacties zoals de Hyundai Kona Electric, de BMW i3 en de Volkswagen e-Golf. Vraag een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers helpen u verder met iedere stap richting de elektrische overstap. ActivLease kan u ook verder helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein. Een elektrische auto leasen in 2018 betekent dat u kan profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Ferrari getest! Eerste model klaar...