ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Elektrische Ferrari getest! Eerste model klaar...

Elektrische Ferrari getest! Eerste model klaar in 2022

26-04-2018

Elektrische Ferrari getest! Eerste model klaar in 2022

Elektrisch rijden, jarenlang trokken de Italianen er een vies gezicht bij. Maar Ferrari is toch van mening veranderd en ziet de elektrische omslag in de nabije toekomst. CEO Sergio Marchionne, die twee jaar geleden een elektrische en dus stille Ferrari nog afkeurde, kondigt de ontwikkeling aan van een elektrische aandrijving en productie van verscheidene elektrische modellen. ActivLease heeft een filmpje van de eerste plug-in hybrid Ferrari die getest wordt en ook totaal op elektriciteit kan rijden.

Totaal elektrische Ferrari in 2022

Ferrari zal snel aanpassingen doorvoeren om mee te doen in de elektrische markt. De hybride aandrijving moet reeds binnenkort beschikbaar zijn en wordt vanaf 2020 nog de enige aandrijving. Marchionne reageert in een interview met Bloomberg dat Ferrari verscheidene modellen uitwerkt die de volle potentie van elektrificatie laten zien. De Italianen plannen de introductie van het eerste echt totaal elektrisch aangedreven model in het jaar 2022.

Hier is het filmpje van de stil optrekkende Ferrari plug-in hybrid. Het is opgenomen op het circuit vlakbij het Italiaanse dorp Maranello.

Elektrisch leasen met vier procent bijtelling? Kies ActivLease!

Inmiddels hebben de meeste automerken hun plannen voor elektrische modellen aan de buitenwereld getoond. ActivLease is uw leaseintermediair met een uiterst grote voorraad elektrische modellen. Wij hebben ook elektrische leaseacties zoals de Hyundai Kona Electric, de BMW i3 en de Volkswagen e-Golf. Vraag een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers helpen u verder met iedere stap richting de elektrische overstap. ActivLease kan u ook verder helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein. Een elektrische auto leasen in 2018 betekent dat u kan profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Relevante artikelen

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018 | Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar me...

Lees verder

De slimme rijtechnologie van de Kia e-Niro, zo werkt het

16-10-2018 | De Kia e-Niro is volgestopt met rijtechnologie waarmee u slimmer en zuiniger kunt...

Lees verder

Opel aan de stekker: elektrische Corsa, Vivaro en Grandland X PHEV op komst

12-10-2018 | Opel heeft zijn productoffensief voor de komende jaren, het PACE-plan, nader toege...

Lees verder

Een kijkje in de optielijst van de elektrische Audi e-tron

08-10-2018 | De volledig elektrische Audi e-tron is het nieuwe technologische vlaggenschip van...

Lees verder