ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische Jaguar I-Pace voor het eerst in het openbaar

23-03-2017

Elektrische Jaguar I-Pace voor het eerst in het openbaar

Jaguar heeft haar eerste volledig elektrische auto de openbare weg opgestuurd. De I-Pace Concept viel te bewonderen voor het grote publiek in de straten van Londen en is een echte blikvanger te noemen. De elektrische SUV beleeft later dit jaar zijn première en komt in de tweede helft van 2018 beschikbaar voor leasing in Nederland. Jaguar maakte eerder bekend dat de I-Pace een actieradius van 500 km krijgt en daarmee de concurrentie met bijvoorbeeld Tesla aangaat. ActivLease heeft voor u de beelden.

Elektrische crossover van Jaguar

De Jaguar I-Pace is officieel nog een concept car en geen productiemodel, maar aan het design hoeft wat ons betreft niets meer te veranderen. De elektrische crossover van de Britten, die speciaal voor de gelegenheid een felrode lak kreeg aangemeten, is een indrukwekkende verschijning. Het prachtige aerodynamische ontwerp komt in de straten van Olympic Park goed tot zijn recht. De gelijkenissen met de F-Pace zijn met name aan de voorkant zichtbaar, al heeft de I-Pace toch een eigen karakter dat past bij de moderne techniek onder de motorkap.

Actieradius van 500 km

Naast de futuristische looks moeten ook de prestaties van de I-Pace ervoor zorgen dat hij een plek in de top van het segment inneemt. De 90 kWh batterij zorgt theoretisch gezien voor een bereik van 500 elektrische kilometers. Onder het geraamte van de stijlvol ontworpen SUV ligt een tweetal elektromotoren, goed voor 400 pk en een koppel van 700 Nm. Dat is genoeg power om te accelereren van 0 naar 100 km/u in vier seconden. Jaguar stelt voor eigenaars een snellader beschikbaar, die de accu in anderhalf uur kan opladen tot 80%. Met deze cijfers zal de I-Pace naar verwachting de concurrentie aangaan met o.a. de Tesla Model X.

ActivLease, uw elektrische leaseintermediair

Meer weten over de elektrische Jaguar I-Pace? U kunt al een reservering plaatsen voor de volledig elektrische SUV bij ActivLease. Naast de I-Pace volgen wij ook de ontwikkeling van andere elektrische modellen. Wij kunnen u adviseren over de leasemogelijkheden bij elektrische auto’s en helpen u bij het zoeken naar een oplossing voor het thuis opladen van uw EV. Dankzij de gunstige 4% bijtelling is het de komende jaren zeer aantrekkelijk om elektrisch te rijden. Bekijk onze voorraad of vraag meteen een offerte aan en doe mee met de elektrische revolutie!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Jaguar I-Pace voor het eerst in het...