ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Elektrische Jaguar I-Pace voor het eerst in het...

Elektrische Jaguar I-Pace voor het eerst in het openbaar

23-03-2017

Elektrische Jaguar I-Pace voor het eerst in het openbaar

Jaguar heeft haar eerste volledig elektrische auto de openbare weg opgestuurd. De I-Pace Concept viel te bewonderen voor het grote publiek in de straten van Londen en is een echte blikvanger te noemen. De elektrische SUV beleeft later dit jaar zijn première en komt in de tweede helft van 2018 beschikbaar voor leasing in Nederland. Jaguar maakte eerder bekend dat de I-Pace een actieradius van 500 km krijgt en daarmee de concurrentie met bijvoorbeeld Tesla aangaat. ActivLease heeft voor u de beelden.

Elektrische crossover van Jaguar

De Jaguar I-Pace is officieel nog een concept car en geen productiemodel, maar aan het design hoeft wat ons betreft niets meer te veranderen. De elektrische crossover van de Britten, die speciaal voor de gelegenheid een felrode lak kreeg aangemeten, is een indrukwekkende verschijning. Het prachtige aerodynamische ontwerp komt in de straten van Olympic Park goed tot zijn recht. De gelijkenissen met de F-Pace zijn met name aan de voorkant zichtbaar, al heeft de I-Pace toch een eigen karakter dat past bij de moderne techniek onder de motorkap.

Actieradius van 500 km

Naast de futuristische looks moeten ook de prestaties van de I-Pace ervoor zorgen dat hij een plek in de top van het segment inneemt. De 90 kWh batterij zorgt theoretisch gezien voor een bereik van 500 elektrische kilometers. Onder het geraamte van de stijlvol ontworpen SUV ligt een tweetal elektromotoren, goed voor 400 pk en een koppel van 700 Nm. Dat is genoeg power om te accelereren van 0 naar 100 km/u in vier seconden. Jaguar stelt voor eigenaars een snellader beschikbaar, die de accu in anderhalf uur kan opladen tot 80%. Met deze cijfers zal de I-Pace naar verwachting de concurrentie aangaan met o.a. de Tesla Model X.

ActivLease, uw elektrische leaseintermediair

Meer weten over de elektrische Jaguar I-Pace? U kunt al een reservering plaatsen voor de volledig elektrische SUV bij ActivLease. Naast de I-Pace volgen wij ook de ontwikkeling van andere elektrische modellen. Wij kunnen u adviseren over de leasemogelijkheden bij elektrische auto’s en helpen u bij het zoeken naar een oplossing voor het thuis opladen van uw EV. Dankzij de gunstige 4% bijtelling is het de komende jaren zeer aantrekkelijk om elektrisch te rijden. Bekijk onze voorraad of vraag meteen een offerte aan en doe mee met de elektrische revolutie!

Relevante artikelen

Jaguar XF Sportbrake nu leasen bij ActivLease

24-11-2017 | De Jaguar XF Sportbrake is in Nederland gearriveerd en kan u nu ook leasen bij Act...

Lees verder

Elektrische auto laadt 45 procent sneller met nieuwe laadstations

19-10-2018 | Het laden van een elektrische auto kan nog veel sneller, zo concludeert netbeheerd...

Lees verder

De beste verborgen Tesla features en hoe ze te vinden

19-10-2018 | Een elektrische auto van Tesla behoort tot de meest geavanceerde auto's die u kunt...

Lees verder

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018 | Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar me...

Lees verder