ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische luxebolide, Bentley EXP 12 Speed 6E...

Elektrische luxebolide, Bentley EXP 12 Speed 6E Concept

17-03-2017

Elektrische luxebolide, Bentley EXP 12 Speed 6E Concept

De elektrische revolutie vindt ook plaats binnen Bentley. De Britten toonden in Genève op de Autosalon een nieuwe volledig elektrische concept auto. De Bentley EXP 12 Speed 6E Concept illustreert het toekomstbeeld van elektrisch rijden binnen het luxesegment. Ook Bentley weet dat je voor een duurzame aandrijving niets hoeft in te leveren. ActivLease vertelt u meer over de Bentley EXP 12 Speed 6E Concept.

Elektrisch studiemodel

De kwaliteit, het design, de prestaties en het slimme gebruik van ontwerptechnieken, dit is een Bentley pur sang. Het Britse merk werkt al aan de introductie van een hybride model (een variant op de Bentayga SUV) die in het jaar 2018 klaar moet zijn voor de leasemarkt. Hybrides zijn natuurlijk slechts een tussenstap richting de elektrische revolutie. Bentley gebruikt om die reden de Bentley EXP 12 Speed 6E Concept als studiemodel voor komende elektrische toevoegingen aan het gamma.

Bentley

Circa 300 kilometer elektrisch rijden

De initiële indruk is dat de concept auto een prettig ogende variant is op de EXP 10 Speed 6 Concept die Bentley 2 jaar geleden aan zijn publiek toonde. Wat ontbreekt zijn concrete specificaties over de aandrijving. Bentley wil wel kwijt dat de EXP 12 Speed 6E Concept van Milaan naar Monaco kan rijden zonder tussendoor op te laden. Dat is in elk geval een afstand van circa 300 kilometer. Bentley heeft het stopcontact van de concept auto slim weggewerkt achter het nummerplaat van de achterbumper. Draadloos opladen is ook een innovatie waarvoor de EXP 12 compatible is.

Gadgets

Waar de Britten veel meer over kwijt wilden waren de technische gadgets waarmee de concept auto is uitgerust. De Bentley EXP 12 Speed 6E Concept heeft camera’s in plaats van zijspiegels, een OLED touchscreen in het dashboard en een lichtgevend 6E logo in de grille. Het stuurwiel is ook opmerkelijk en bevat twee knoppen, een verhoogt de snelheid tijdelijk en de tweede knop beperkt de snelheid voor de langst mogelijke actieradius.

Bekijk de ActivLease elektrische leaseauto voorraad

Het is moeilijk te zeggen wat er precies in productiemodellen terugkeert van de EXP 12 Speed 6E Concept, maar het is een uiterst ferme stap in het elektrische segment voor Bentley. ActivLease applaudisseert het innovatieve karakter van de concept auto. Wij zijn uw elektrische leaseintermediair en bieden gratis advies over het leasen van een elektrische auto. Bekijk onze voorraad elektrische leaseauto’s en vraag een leaseofferte aan. Een elektrische auto leasen in 2017 levert u de vriendelijke 4% bijtelling op. U kan ook kijken naar onze laadoplossingen voor het thuis laden van de elektrische auto.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische luxebolide, Bentley EXP 12 Speed 6E...