ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogElektrische Mercedes EQC deze zomer in de showr...

Elektrische Mercedes EQC deze zomer in de showroom te bewonderen

28-06-2019

Elektrische Mercedes EQC deze zomer in de showroom te bewonderen

Een kleine twee maanden nadat de orderboeken werden geopend is de Mercedes-Benz EQC al in de showroom te bewonderen. Een mooi moment, want dat betekent dat het elektro-offensief van Mercedes écht is begonnen! De eerste demomodellen van de volledig elektrische premium SUV staan inmiddels bij de dealer. Vraagt u bij ActivLease een Mercedes EQC leaseofferte aan? Dan kunnen wij meteen voor u een afspraak voor een proefrit maken!

Concurrentie voor de Tesla Model X

De Mercedes EQC is de eerste elektrische Mercedes van een heel nieuwe generatie en direct één van de belangrijkste in het gamma van het Duitse merk. De SUV moet namelijk opboksen tegen andere luxe leaseauto’s zoals de Tesla Model X, Jaguar I-Pace en Audi e-tron. Hij brengt highperformance prestaties, een praktische actieradius en hoogwaardige luxe mee in de strijd. Precies zoals u van een elektrische Mercedes zou mogen verwachten.

417 km actieradius

De Mercedes-Benz EQC heeft een 80 kWh batterij aan boord. Dat is iets kleiner dan de Audi e-tron maar levert desondanks evenveel range op: maar liefst 417 km op een volle lading. De auto heeft een elektromotor voor én achter en die zijn samen goed voor 408 pk. Dat maakt dat de EQC ondanks zijn formaat lekker snel vooruit komt. Van 0 naar 100 km/u kan al in 5,1 seconden. Indrukwekkende cijfers voor een SUV in dit segment! En met een vanafprijs van 80.995,- euro is hij bovendien goedkoper dan de concurrentie.

Elektrische Mercedes EQC leasen doet u het best bij ActivLease

ActivLease is uw expert in elektrisch leasen. U kunt per direct de Mercedes EQC bestellen voor een operational of financial lease. Daarbij zijn alle varianten en optiepakketten mogelijk, waaronder de speciale Launch Edition. Wie vandaag een leaseofferte aanvraagt kan naar verwachting vanaf begin 2020 al rijden. Heeft u toch liever een alternatief? Neem dan een kijkje in de grote voorraad EV’s die wij momenteel aanbieden. Met ActivLease maakt u zorgeloos de elektrische overstap!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Mercedes EQC deze zomer in de showr...