ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Mercedes EQT onthuld met Nederlands...

Elektrische Mercedes EQT onthuld met Nederlandse prijzen

09-05-2023
Elektrische Mercedes EQT onthuld met Nederlandse prijzen

Mercedes-Benz heeft de nieuwste toevoeging aan hun elektrische EQ-lijn onthuld. De Mercedes EQT is de milieubesparende variant van de Mercedes T-Klasse en wordt dan ook een maatje kleiner dan de Mercedes EQB, met vijf riante zitplaatsen. Een leverdatum is nog niet bekend maar de Duitsers hebben al wel de Nederlandse vanafprijs gedeeld. Vanaf 49.000 euro bent u straks de eigenaar van een Mercedes EQT en onze vriendelijke medewerkers kunnen vrijblijvend een leaseofferte voor u maken. Bekijk ook onze complete elektrische bestelauto range als u een ander model wil leasen.

Mercedes EQT heeft het meest luxe interieur

De Mercedes EQT wordt het elektrische antwoord op wie graag nog een MPV wil rijden. Deze carrosserievariant krijgt niet vaak meer nieuwe modellen maar de EQT mag zich trots daaraan toevoegen. De compacte personenbus heeft vijf zitplaatsen en 1.979 liter bagageruimte. Geheel in Mercedes-stijl kunt u een ongelofelijk luxe interieur verwachten, geheel in lijn met de Mercedes EQB. Inclusief infotainmentscherm met navigatie, DAB radio, smartphone-integratie en nog veel meer individuele apps. Naast personenvervoer is de Mercedes EQT dus ook ideaal als kampeerbus.

122 pk elektrisch vermogen

De elektrische motor is goed voor 122 pk vermogen, 260 Nm koppel en een actieradius van 282 km maximaal. Erg goed voor een accupakket van 45 kWh. Snelladen is ook geïntegreerd en de Duitsers beloven dat u in 38 minuten tot tachtig procent van het accupakket opgeladen krijgt.

Aan het exterieur zijn geen veranderingen gemaakt; Mercedes vertrouwt hier op het tijdloze design van de huidige Mercedes Citan.

Mercedes-Benz EQT

Vraag een Mercedes EQT leaseofferte aan bij ActivLease

De Mercedes EQT start vanaf 49.000 euro en onze vriendelijke medewerkers maken graag een vrijblijvende leaseofferte voor u. De elektrische personenbus verschijnt in de loop van dit jaar bij ActivLease, maar u kunt nu al kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod elektrische bestelauto’s en personenbusjes. De Mercedes EQT is gebaseerd op het ontwerp van de elektrische Renault Kangoo, maar die is nog niet verkrijgbaar als personenbus. Snel elektrisch leasen wordt overigens beloond want in 2023 profiteert u van de meeste fiscale voordelen zoals de MIA en SEBA-regeling.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Mercedes EQT onthuld met Nederlands...