ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Nissan Micra komt in 2025 naar Nede...

Elektrische Nissan Micra komt in 2025 naar Nederland

28-01-2022
Rutger Hanou
Elektrische Nissan Micra komt in 2025 naar Nederland

De Nissan Micra gaat volledig elektrisch, dat hebben de Japanners bevestigd. Vanaf 2025 gaan de nieuwe Euro7 uitstootregels in en het concern heeft geen interesse om hun verbrandingsmotoren daarvoor aan te passen. In plaats daarvan gaan ze voor de volledig elektrische Nissan Micra en ze verwachten die net zo betaalbaar te houden als de huidige versie. De nieuwe Micra wordt bovendien op hetzelfde platform gebouwd als de nieuwe elektrische Renault 5. Verwacht beide modellen te kunnen leasen bij ActivLease!

Eerste beelden Nissan Micra

Dit zijn de eerste beelden van de vernieuwde Nissan Micra. U kunt duidelijk de invloed van de Renault 5 zien, al kiezen de Japanners wel voor een wat ronder design. De autoconcerns hebben een strategische alliantie dus er wordt altijd veel technologie en kennis uitgewisseld.

De Nissan Micra is toe aan verandering want het huidige model heeft last van dalende verkoopcijfers. Ook verwacht Nissan dat de strengere Euro 7 uitstootregels hun modellen met verbrandingsmotor prijziger gaan maken. Dat terwijl de Nissan Micra juist dé kleine betaalbare stadsauto is.

400 kilometer actieradius geschat

Maar gelukkig biedt elektrisch rijden de oplossing want dat wordt juist steeds voordeliger. Bovendien gooien Nissans Franse vrienden al hoge ogen met de aankomende Renault 5. Het CMF-BEV platform wordt ook gebruikt voor de nieuwe Micra en is compleet ontwikkeld voor elektrische modellen. De Renault 5 krijgt waarschijnlijk een actieradius van maximaal 400 kilometer op één lading, dus wij verwachten hetzelfde van de Nissan Micra.

Met de vernieuwde Nissan Micra gaan de Japanners de concurrentie aan met de Skoda Fabia, Ford Fiesta en de Opel Corsa. Rond 2025 weten we of de elektrische aandrijving de iconische Micra een streepje voor geeft.

Elektrische Nissan Micra leasen bij ActivLease

U kunt al deze modellen nu leasen bij ActivLease. Ook de elektrische Renault 5 en Nissan Micra leveren wij in de toekomst. Wij zijn uw elektrische lease-expert met een zeer diverse voorraad elektrische modellen in verschillende prijsklassen. Elektrisch leasen in 2022 levert u ook diverse extra voordelen op, zoals een lagere bijtelling en geen BPM. Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de andere voordelen en ontvang een vrijblijvende leaseofferte.

BronAutoExpress

Over de auteur
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Nissan Micra komt in 2025 naar Nede...