ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Porsche Macan (2024): range, vermog...

Elektrische Porsche Macan (2024): range, vermogen en wat we nog meer weten

12-12-2023
Elektrische Porsche Macan (2024): range, vermogen en wat we nog meer weten

Porsche is vastbesloten om het immense succes van hun eerste elektrische auto, de Taycan, te overtreffen met een gloednieuwe elektrische versie van de geliefde Macan SUV, die wereldwijd al sinds 2015 hun best verkochte auto is. Vanaf 2024 zal de elektrische SUV beschikbaar zijn voor lease, maar er zijn nu al aardig wat spannende details en specificaties onthuld. ActivLease neemt u graag mee in alles wat we tot nu toe weten over de Porsche Macan EV.

Nieuw design voor elektrische Macan

De elektrische Porsche Macan zal qua uiterlijk niet veel verschillen van het gewone model, dat onlangs nog een facelift kreeg. Hij is iets gegroeid ten opzichte van zijn voorganger, heeft een iets scherpere neus en krijgt Porsche Taycan-achtige koplampen.

Interieur met drie schermen

De eerste interieurfoto (zie hieronder) van de nieuwe Porsche Macan is inmiddels vrijgegeven! Daarop ontdekken we een fraai sportstuur en maar liefst drie digitale schermen op het dashboard. Naast het instrumentenpaneel en het centrale touchscreen krijgt namelijk ook de passagier zijn eigen display, zoals bij de nieuwe Cayenne. Voor het eerst biedt Porsche een head-up display met augmented reality-technologie aan. Daarmee kan de Macan allerlei navigatieaanwijzingen projecteren in de echte wereld.

100 kWh batterij en veel rijbereik

De Porsche Macan EV is ontwikkeld met een beetje hulp van Audi. De auto staat namelijk op hetzelfde platform als de Audi Q6 e-tron. Een voordeel van dit platform is de ruimte voor grote accupakketten. De Macan EV krijgt een 100 kWh accupakket. De actieradius is door Porsche nog niet bekend gemaakt. Maar wat doet de Q6 e-tron? Die kan met een soortgelijke batterij een enorme WLTP-range bieden van ongeveer 600 kilometer. Een rijbereik dat de elektrische Macan zou kunnen evenaren.

Supersnel laden

De meeste elektrische auto’s werken met een 400 volt systeem, maar de Porsche Macan EV laadt met 800V en profiteert daardoor van razendsnelle laadtijden. Het opladen van het accupakket kan bij een snellaadstation met ongeveer 270 kW. Van 5% tot 80% laden duurt dan ongeveer 30 minuten.

Porsche Macan EV interieur

Porsche Macan EV specificaties

Porsche heeft al bevestigd dat het elektrische model de sterkste Macan ooit wordt. Met een indrukwekkend vermogen van 450 kW (ruim 600 pk) en meer dan 1.000 Nm koppel zal dat zeker het geval zijn! Het topmodel van de E-Macan komt altijd met vierwielaandrijving, oftewel, een elektrische motor op beide assen.

Lees verderDe 15 beste elektrische auto's die in 2024 naar Nederland komen

Porsche Macan EV zakelijk leasen kan vanaf 2024 bij ActivLease

De Porsche Macan Electric gaat vanaf eind dit jaar in productie en wordt in de loop van 2024 gelanceerd. Voor die tijd verwachten we natuurlijk nog een volledige onthulling! U kan al contact opnemen met ActivLease, zodat onze medewerkers u een bericht sturen zodra Porsche de orderboeken opent en u de auto kan bestellen. De Porsche Macan met benzinemotor blijft gewoon bestaan en kunt u al zakelijk leasen bij ons.

Lease acties voor de Porsche Macan Electric bij ActivLease

100kWh 4 - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Porsche Macan
Binnenkort
100kWh 4 - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Netto bijtelling:
€ 535,-
Actieradius:
613 km
Leaseprijs:
€ 1.125,-
100kWh Turbo 470kW - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Porsche Macan
Binnenkort
100kWh Turbo 470kW - NU BESTELLEN = EERDER RIJDEN!
Netto bijtelling:
€ 752,-
Actieradius:
591 km
Leaseprijs:
€ 1.555,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Porsche Macan (2024): range, vermog...