ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogElektrische Skoda Enyaq is vanaf begin 2021 te...

Elektrische Skoda Enyaq is vanaf begin 2021 te leasen

08-05-2020

Elektrische Skoda Enyaq is vanaf begin 2021 te leasen

Volgend jaar komt de Enyaq, de elektrische SUV van Skoda op de markt. Deze zal dezelfde techniek gebruiken die we kennen van de Volkswagen ID.3. In oktober moet de auto al in Tsjechië in productie gaan, zodat hij begin 2021 kan worden geleverd. Hoewel het precieze uiterlijk van de auto nog even blijft gissen door de groene camouflage, heeft Skoda wel een hoop nieuwe informatie bekend gemaakt. Bij ActivLease zijn we benieuwd wat de Skoda Enyaq gaat brengen, dus nemen we alle info even door!

Gericht op bruikbaarheid en ruimte

De Enyaq is het eerste model van Skoda dat vanaf het begin ontworpen is als elektrische auto. Hij is dus niet gebaseerd op een model wat het merk nu al verkoopt zoals de Citigo. De elektrische SUV maakt gebruik van het MEB-platform van Volkswagen, dat specifiek voor elektrische modellen bedoeld is. De Volkswagen ID.3 en SEAT el-Born maken hier ook gebruik van. Toch lijkt de Enyaq qua formaat meer op de Volkswagen ID.4. De Enyaq is als een echte Skoda gericht op bruikbaarheid, betaalbaarheid en ruimte. En ruimte is er zeker. De auto heeft geen traditionele verbrandingsmotor of versnellingsbak dus komt er plek vrij voor andere dingen. De bagageruimte bedraagt maar liefst 585 liter. Dat is bijna net zoveel als dat van de Octavia Combi!

5 versies, ook voor de sportieve leaserijder

De Skoda Enyaq zal in verschillende versies te leasen zijn, met elk zijn eigen accucapaciteit en vermogen. De basisversie zal Enyaq iV 50 gaan heten en krijgt een elektromotor van 148 pk en een actieradius van 340 kilometer. Daar boven staat de Enyaq iV 60, die een 179 pk sterke elektromotor krijgt. Bij deze uitvoering kunt u rekenen op een actieradius van 390 kilometer. Dan is er de Enyaq iV 80, met 204 pk en maar liefst 500 kilometer bereik. Daarnaast komen er nog twee uitvoeringen met twee elektromotoren aan boord. Dit zijn de Enyaq 80X en de RS. Dit worden echte krachtpatsers met respectievelijk 265 en 306 pk. Het bereik van deze vierwielaangedreven Skoda’s ligt op 460 kilometer. Skoda zorgt er dus voor dat er behoorlijk wat te kiezen is!

Volg ActivLease voor alle Skoda Enyaq updates

Begin 2021 moet de elektrische Skoda Enyaq te leasen zijn en speciaal voor de eerste rijders komt er een speciale introductie uitvoering: de Founder’s Edition. De eigenschappen hiervan, evenals de prijzen van de verschillende uitvoeringen, zullen op een later moment bekend worden gemaakt. Houd daarom ActivLease in de gaten zodat u niets mist over deze elektrische Skoda!

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.