ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogFilmpje: Audi e-tron bagageruimte getest en ver...

Filmpje: Audi e-tron bagageruimte getest en vergeleken

31-01-2019

Filmpje: Audi e-tron bagageruimte getest en vergeleken

De Audi e-tron is voor veel leaserijders de gedroomde EV. De elektrische auto van Audi heeft een grote actieradius, kan snel opladen en heeft veel luxe aan boord. Dat maakt hem ideaal voor zakelijke ritten, maar ook om privé te rijden. Belangrijk om te weten is dan ook hoeveel bagage u in de auto kwijt kunt. Audi heeft het over een bagageruimte van 600 liter, maar hoeveel past er nu werkelijk in de auto? YouTuber Bjørn Nyland besloot de Audi e-tron te testen en het resultaat ziet u in het filmpje hieronder.

Even ruim als een Tesla Model X

De Audi e-tron is een van de grootste elektrische auto’s die u momenteel kunt leasen. In het filmpje gebruikt Nyland kartonnen dozen om het volume van de kofferbak te testen. Het resultaat is 8 dozen, met de achterste stoelen in de normale stand. Als deze volledig worden neergeklapt is er ruimte voor 23 dozen. Nyland heeft al zijn elektrische auto’s op dezelfde manier getest en dat geeft een iets ander beeld dan de cijfers uit een brochure. Volgens deze methode heeft de Audi e-tron bijvoorbeeld meer ruimte dan de Jaguar I-Pace en ongeveer evenveel als een 6-zits Tesla Model X!

Meer opbergmogelijkheden

Maar de Audi e-tron heeft behalve de ruime kofferbak nog meer praktische opbergmogelijkheden. Het bagagevak onder de ‘motorkap’ bijvoorbeeld. Deze is niet heel groot, maar wel groot genoeg om de laadkabels van de elektrische auto in te bewaren. Daarnaast levert Audi een optionele comfortsleutel waarmee u de portieren en achterklep automatisch kunt openen en sluiten. Handig als u uw handen even niet vrij hebt. Ook is er een opbergpakket beschikbaar dat o.a. extra bekerhouders en bagagenetten toevoegt. Lees meer over de Audi e-tron opties in onze blog.

Audi e-tron leasen bij ActivLease

Wordt de Audi e-tron uw nieuwe leaseauto? Via ActivLease rijdt u hem snel en voordelig. Wij hebben een aantal rijk uitgeruste introductiemodellen beschikbaar waarin u snel kunt rijden. Als u vandaag nog een leaseofferte aanvraagt kunt u vanaf eind februari al achter het stuur zitten! Uiteraard kunt u de indrukwekkende Audi e-tron ook geheel naar wens samenstellen. Onze leaseadviseurs zijn gespecialiseerd in elektrische auto’s en helpen u graag verder.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFilmpje: Audi e-tron bagageruimte getest en ver...