ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Filmpje: volledig elektrische Mercedes EQC maak...

Filmpje: volledig elektrische Mercedes EQC maakt zich op voor laatste tests

08-08-2018

Filmpje: volledig elektrische Mercedes EQC maakt zich op voor laatste tests

Mercedes werkt aan een hele reeks volledig elektrische auto’s onder het submerk EQ. Het eerste model dat we daarvan gaan zien is de Mercedes-Benz EQC, een premium SUV. In een nieuw filmpje zien we de EQC verschillende kwaliteitstesten ondergaan, het laatste stapje richting marktlancering in 2019. Meer weten over Mercedes-Benz EQ en andere elektrische auto’s? U leest het bij ActivLease, uw specialist in elektrisch leasen.

Testfilmpje Mercedes-Benz EQC

De EQC is het eerste volledig elektrische model uit de EQ-reeks van Mercedes en een belangrijke mijlpaal voor het automerk. Het is de Duitsers alles aan gelegen om een zo goed mogelijke EV te bouwen, want grote concurrenten Jaguar I-Pace en Audi e-tron leggen de lat hoog. Na bijna 100 verschillende prototypes en uitvoerige tests lijkt de EQC gereed om vanaf volgend jaar in productie te gaan. In onderstaande beelden zien we het laatste prototype rijden door het Zwarte Woud in Duitsland, een ideale omgeving om het vermogen en de wegligging te controleren.

Totaal vermogen van 300kW

Wie de Mercedes EQC 2019 gaat leasen krijgt een enorm krachtige auto tot zijn beschikking. De SUV heeft een accupakket van 70 kWh en de elektromotor levert tot wel 300 kW totaal vermogen met 350 Nm koppel. Dat moet een ongelooflijke acceleratie en rijervaring opleveren. Volgens Mercedes mag er tevens een hoog niveau van luxe en technologie worden verwacht. Het maximale rijbereik wordt geschat op een indrukwekkende 500 kilometer.

Een elektrische Mercedes leasen kan bij ActivLease!

U kan al diverse plug-in hybride auto’s van Mercedes leasen en vanaf 2019 worden daar diverse volledig elektrische modellen aan toegevoegd, waaronder de EQC. ActivLease vertelt u alles over de toekomstplannen en EQ-modellen van Mercedes-Benz. U kan ook onze huidige voorraad leaseauto’s met een elektrische aandrijving bekijken. Gaat u een elektrische auto leasen in 2018? Dan profiteert u nog van de gunstige bijtellingsregeling van vier procent. En als intermediair helpen onze vriendelijke medewerkers u bij het maken van de elektrische omslag, van offerte tot opladen!

Relevante artikelen

Lease nu de Mercedes-Benz eVito bij ActivLease

19-01-2019 | Een van de meest geliefde kleine bedrijfswagens in Nederland is nu ook met elektri...

Lees verder

Daimler koopt 20 miljard euro aan batterijcellen voor elektrische auto's

14-12-2018 | De elektrische omslag, waarbij elektrische auto's benzine- en dieselauto's op hoog...

Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLE prijzen bekend

17-11-2018 | Levering van de nieuwe Mercedes GLE start begin 2019 bij ActivLease en de importeu...

Lees verder

Autosalon van Parijs 2018: dit zijn de beste aankondigingen en primeurs

04-10-2018 | De Autosalon van Parijs is één van de belangrijkste autobeurzen ter wereld. Voor d...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.