ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogFoto's: de elektrische BMW iX3 kan het Audi en...

Foto's: de elektrische BMW iX3 kan het Audi en Mercedes lastig gaan maken

03-06-2020

Foto's: de elektrische BMW iX3 kan het Audi en Mercedes lastig gaan maken

BMW heeft een hele lijn nieuwe elektrische auto’s in aantocht en de BMW iX3 mag dit jaar de aftrap nemen. Het is de tweede auto van het merk met een puur elektrische aandrijflijn en de eerste met een SUV-achtig ontwerp. ActivLease heeft de iX3 al in levende lijven kunnen zien én neemt een kijkje naar de specificaties van de veelbelovende stekker-SUV. Interesse? U kunt de BMW iX3 nog reserveren bij ActivLease!

Een elektrische BMW X3

Op de foto’s hieronder is het conceptmodel van de BMW iX3 te zien. Het is qua looks nèt een gewone X3 en dat is precies de bedoeling geweest van BMW. De compacte SUV ziet er herkenbaar uit, met grote velgen, moderne LED-koplampen en een sportieve daklijn. Toch zijn er stijlvolle details die verklappen dat er een elektrische aandrijving onder schuil gaat. Zo is de grille dichtgemaakt, in tegenstelling tot gewone benzine- of dieselmodellen. Ook zijn er blauwe kleuren verwerkt in de carrosserie net als bij de BMW i3. Hoe het interieur van de auto er uit ziet is nog even geheim maar we verwachten dat dat snel getoond zal worden.

De elektrische BMW iX3 gaat dit jaar nog in productie

bmw-ix3-activlease2 bmw-ix3-activlease3 bmw-ix3-activlease4 bmw-ix3-activlease5

Actieradius van ruim 400 km

De BMW iX3 moet een groot publiek van zakelijke rijders aanspreken, dus heeft BMW ervoor gezorgd dat de SUV voldoende rijbereik heeft. De auto wordt geleverd met een 74 kWh accupakket en haalt daarmee een actieradius van wel 440 kilometer. Wat dat betreft dus een aantrekkelijk alternatief voor luxe elektrische SUV’s die u al kan leasen, zoals de Audi e-tron en Mercedes-Benz EQC. Als de iX3 ook nog een concurrerend prijskaartje krijgt, dan kunnen die merken het wel eens lastig gaan krijgen.

BMW iX3 reserveren? Doet het vandaag nog bij ActivLease!

Eind 2020 moet de BMW iX3 verschijnen, al zetten we die datum voor de zekerheid nog even met potlood in de agenda. U kunt alvast een reservering plaatsen bij ActivLease als u zeker wil zijn om bij de eerste levering te zitten. Wij sturen dan meteen een update zodra de auto definitief te bestellen is en u kunt direct een operational of financial leaseofferte aanvragen. De interesse van zakelijke rijders in de BMW iX3 is al hoog, dus wacht niet te lang!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFoto's: de elektrische BMW iX3 kan het Audi en...