ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogFoto's: dít is het interieur van de elektrische...

Foto's: dít is het interieur van de elektrische BMW i4

01-06-2021

Foto's: dít is het interieur van de elektrische BMW i4

Met de BMW i4 komt later dit jaar weer een belangrijke nieuwe elektrische auto op de markt. Na de indrukwekkende beelden van het exterieur weten we sinds vandaag ook hoe de binnenkant van de i4 eruit ziet. De eerste foto’s van het interieur zijn namelijk op Instagram beland en tonen een fraaie cockpit met meerdere schermen. De volledige onthulling zal snel volgen. Lease de BMW i4 in het najaar van 2021 en u profiteert nog van 12% bijtelling.

BMW i4 interieur

Wat meteen opvalt aan het BMW i4 interieur zijn de schermen. Het instrumentencluster achter het stuur is geen losstaand scherm meer zoals in de gewone BMW 4 Serie, maar wordt gecombineerd met het infotainmentsysteem. Samen vormen ze dus één groot breedbeelddisplay genaamd BMW Curved Display. Niet alleen lekker overzichtelijk, maar ook een indrukwekkend gezicht!

BMW i4

BMW i4

(Foto's via @wilcoblok)

Nieuw BMW iDrive systeem

De foto’s geven ons gelijk een eerste indruk van het nieuwe BMW iDrive-systeem. Dat laat bestuurders kiezen welke info ze het liefst willen zien door middel van widgets voor bijvoorbeeld de navigatie, radio of het weer. Net als bij de BMW iX zijn de fysieke knoppen voor de climate control verhuisd naar het touchscreen. Verder is de indeling lekker herkenbaar voor het BMW-publiek.

BMW i4

(Foto via @wilcoblok)

BMW i4 leasen kan vanaf eind 2021 bij ActivLease

Het hightech interieur is helemaal in het straatje van de BMW i4, dat zich met 530 pk en een actieradius tot 590 kilometer al tot één van de spannendste elektrische auto’s van 2021 schaart. BMW hoopt immers een concurrent voor de Tesla Model 3 in huis te hebben en heeft ook een elektrisch M-model in de planning staan. Meer weten? Later dit jaar verschijnt de BMW i4 en kunt u een leaseofferte aanvragen bij ActivLease!

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.