ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogGeld verdienen met opladen Renault Zoe door Z.E...

Geld verdienen met opladen Renault Zoe door Z.E. Smart Charge

25-11-2017
Geld verdienen met opladen Renault Zoe door Z.E. Smart Charge

De elektrisch omslag zorgt dat elektrische auto’s zoals de Renault Zoe telkens aantrekkelijker worden om te leasen. De Renault Zoe actieradius wordt ook groter waardoor het vervoer praktischer wordt en u minder hoeft op te laden. Dankzij de Nederlandse start-up Jedlix kan u thans geld verdienen met het opladen van uw Renault Zoe. Een nieuwe app zorgt ervoor dat uw Renault Zoe wordt opgeladen wanneer de energieprijs goedkoop is. ActivLease applaudisseert dit initiatief, als elektrische leaseintermediair kan u nu meteen bij ons een Renault Zoe leasen en ook een laadstation bestellen om thuis de auto op te laden.

Renault Zoe goedkoop opladen

De Jedlix app voor de telefoon heet “Z.E. Smart Charge”. Renault heeft dermate veel vertrouwen in de Nederlandse start-up dat het de app gekocht heeft zodat hij exclusief werkt voor de Renault Zoe. De Renault Zoe actieradius is uiterst praktisch maar net als alle elektrische auto’s zult u regelmatig moeten laden. De Z.E. Smart Charge registreert wanneer uw Zoe moet laden en kiest het moment waarop de energieprijs laag is.

De elektrische omslag is uiterst goed voor het milieu maar komt niet zonder uitdagingen. Het elektriciteitsnetwerk in ons land dient versterkt te worden om het laden van het toenemende aantal elektrische auto’s te faciliteren. Elektriciteitscentrales zullen tijdens de piekuren veel meer energie moeten opwekken.

Renault Zoe actieradius instellen met app

Jedlix heeft de oplossing gevonden door de Renault Zoe deel te maken van de oplossing. Het accupakket in de auto kan stroom ook bewaren tijdens piekuren en zo onderdeel worden van het elektriciteitsnetwerk. Als rijder moet u aangeven wanneer u gaat rijden en wat de Renault Zoe actieradius precies moet zijn. Z.E. Smart Charge zorgt voor de rest en laadt uw Renault Zoe op zodra er een lage stroomprijs is. Dat komt bijvoorbeeld voor in de nacht of tijdens veel wind.

Renault Zoe

De Nederlandse start-up zal de eerste winsten bescheiden inschatten. Renault Zoe leaserijders die de Z.E. Smart Charge app gebruiken, zullen circa vijf euro per maand kunnen verdienen als ze hun auto deel laten uitmaken van het elektriciteitsnetwerk. Natuurlijk besparen zij ook op hun stroomrekening doordat de Renault voordeliger laadt.

Kies voor de elektrische omslag, lease een Renault Zoe bij ActivLease

De maximale Renault Zoe actieradius wordt door de Fransen geschat op circa 300 tot 370 km. Uiterst praktisch voor dagelijks verkeer en een laadstation vinden is echt geen uitdaging meer in ons land. Bovendien rijdt u per kilometer goedkoper dan met een leaseauto op benzine. De Z.E. Smart Charge app helpt mee en u profiteert ook van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers of vraag naar het installeren van een laadstation voor thuisladen. ActivLease is uw elektrische lease expert.

Bron: ANWB

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGeld verdienen met opladen Renault Zoe door Z.E...