ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogGloednieuwe Renault Kangoo bestelauto gaat in 2...

Gloednieuwe Renault Kangoo bestelauto gaat in 2022 volledig elektrisch

25-03-2021

Gloednieuwe Renault Kangoo bestelauto gaat in 2022 volledig elektrisch

Renault geeft haar bedrijfswagens dit jaar een flinke vernieuwingskuur. Meest opvallend is zonder twijfel de Kangoo, de praktische bestelbus van het merk. Deze krijgt een compleet nieuw gezicht en bovendien een interessante elektrische variant genaamd Renault Kangoo e-Tech Electric. Begin 2022 moet deze op de markt verschijnen als opvolger van de Kangoo Z.E. Via ActivLease blijft u op de hoogte en kunt u een vrijblijvende Renault Kangoo leaseofferte aanvragen zodra de orderboeken opengaan. Een elektrische bestelauto leasen is aantrekkelijker dan ooit dankzij de lage bijtelling en subsidieregelingen.

Binnen en buiten de stad inzetbaar

De Fransen hebben goed gekeken naar de ontwikkelingen in de binnensteden want dankzij de elektrische aandrijving mag de Renault Kangoo straks probleemloos in milieuzones blijven rondzoeven. Sterker nog, dankzij het grote accupakket met 265 kilometer actieradius is de Kangoo E-Tech Electric zelfs buiten de stad uitstekend in te zetten!

Leverbaar in twee lengtematen

En er is meer goed nieuws voor groene ondernemers. De elektrische Kangoo levert ten opzichte van de normale versies met brandstofmotor niets in qua functionaliteit. Er komen twee lengtematen beschikbaar, standaard en lang, met een laadruimte van 3,3 m3 voor de basisversie tot wel 4,2 m3 voor de lange versie. Renault heeft bovendien het trekvermogen van de Kangoo verhoogd naar 1.500 kg.

Renault Kangoo

Renault Kangoo e-Tech Electric specificaties

Als opvolger van de Kangoo Z.E. zijn ook de prestaties van de aandrijving flink onder handen genomen. De specificaties van de volledig elektrische Renault Kangoo e-Tech Electric op een rijtje:

  • 44 kWh accupakket
  • 265 km WLTP-actieradius
  • 75 kW elektromotor met 245 Nm
  • Opladen in 2 uur (met 22 kW) tot 7 uur (met 7,4 kW)
  • Snelladen van 0-80% in 42 minuten

Renault Kangoo 2021 design

Genoeg veranderingen onder de motorkap, ook qua design is de Renault Kangoo volledig vernieuwd! De voorkant, grille en koplampen doen sterk denken aan de andere bestelwagens van Renault en zorgen ervoor dat de Kangoo weer helemaal binnen de familie past. Het interieur kon natuurlijk niet achterblijven. Het dashboard oogt een stuk strakker en er is plek voor een fraai aanraakscherm voor de bestuurder.

Renault Kangoo interieur

5.000 euro subsidie voor elektrische bedrijfsauto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe bestelbus en overweegt u de overstap naar elektrisch rijden te maken? Dat is sinds dit jaar extra aantrekkelijk vanwege de nieuwe subsidieregeling. U kunt namelijk tot wel 5.000 euro korting krijgen bij het kopen of leasen van een elektrische bestelauto zoals de Renault Kangoo. Lees hier meer over de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) en bekijk welke modellen bedrijfswagens er in aanmerking komen.

Renault Kangoo E-Tech Electric leasen bij ActivLease

De nieuwe Renault Kangoo E-Tech Electric is vanaf begin 2022 beschikbaar. De gewone brandstofversies verschijnen later dit jaar. ActivLease is expert in elektrische bedrijfswagens, dus u kunt de nieuwe Kangoo bij ons straks tegen een scherp tarief leasen. Onze leaseadviseurs helpen u graag bij het kiezen en samenstellen van een bestelauto die perfect past bij uw bedrijf!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGloednieuwe Renault Kangoo bestelauto gaat in 2...