ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Goedkopere Tesla Model 3 met lage 4 procent bijtelling nu te bestellen!

15-04-2019

Goedkopere Tesla Model 3 met lage 4 procent bijtelling nu te bestellen!

Veel leaserijders hebben gewacht op de goedkopere Tesla Model 3 en deze is vanaf nu eindelijk te bestellen in Nederland! De Tesla Model 3 Standard Range Plus kost 47.800 euro en daarmee komt de elektrische auto in aanmerking voor de lage 4% bijtelling over de gehele cataloguswaarde. Dat maakt hem nog aantrekkelijker voor zakelijke rijders! We vertellen u alle details over deze nieuwe uitvoering en uiteraard kunt u voor de Model 3 Standard Plus een leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Tesla Model 3 met 4 procent bijtelling

De vanafprijs van de Tesla Model 3 Standard Range Plus is 47.800 euro. Daarmee blijft de elektrische auto onder de 50.000 euro grens en kunt u optimaal profiteren van het laagste bijtellingspercentage van 4 procent. Dat is zeer gunstig voor zakelijke rijders en daarom heeft ActivLease het nieuwe model al toegevoegd aan het aanbod elektrische modellen dat u kunt leasen. Naast de Standard Plus kunt u de Tesla Model 3 momenteel ook leasen als Long Range en Long Range Performance.

Al vanaf 61 euro bijtelling per maand

Benieuwd naar wat u aan bijtelling betaalt met de nieuwe Tesla Model 3? Hieronder ziet u de gemiddelde bijtelling en de netto bijtelling per maand voor alle uitvoeringen. Daarbij gaan we uit van een belastbaar inkomen van 20.143 tot 68.507 euro en een belastingpercentage van 38,10%.

  Standard Range Plus Long Range Long Range Performance
Gemiddelde bijtellingspercentage 4% 6% 9%
Netto bijtelling per maand € 61,- € 114,- € 191,-

415 km actieradius

De lagere vanafprijs en het bijtellingsvoordeel maken de goedkopere Tesla Model 3 een aantrekkelijke leaseauto, maar er zijn nog meer voordelen. De Standard Plus heeft een bruikbare accucapaciteit van 55 kWh. Dat is iets minder dan de Long Range varianten, maar alsnog is het elektrische rijbereik indrukwekkend. Tesla heeft volgens WLTP namelijk 415 kilometer actieradius uit de kleinere accu weten te persen. Dat is meer dan menig elektrische auto met een grotere accu! Ook qua snelheid doet de Standard Range het meer dan goed. De elektromotor zit op de achteras en brengt de auto in 5,6 seconden naar 100 km/u, de topsnelheid ligt op 225 km/u.

Tesla Model 3 met 4% bijtelling

Standaard Autopilot

De Tesla Model 3 Standard Plus is verder allesbehalve ‘standaard’. De auto heeft een luxe en gedeeltelijk premium interieur en is voorzien van elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen, een audiosysteem met upgrade, LED-mistlampen en een getint glazen dak. Metallic laksoorten en grote lichtmetalen velgen zijn als optie te selecteren. Ander goed nieuws is dat Autopilot vanaf nu standaard aanwezig is op elke Model 3. Hiermee kan de Tesla gedeeltelijk zelfstandig rijden door automatisch te sturen, remmen en accelereren.

Tesla Model 3 leasen met 4% bijtelling doet u bij ActivLease!

De Tesla Model 3 Standard Range Plus met 4% bijtelling is zakelijk bijzonder aantrekkelijk. De Tesla Model 3 is de meest aangevraagde elektrische auto in het eerste kwartaal en bij ActivLease profiteert u van de scherpste leaseprijzen in Nederland. Reden te meer om een leaseofferte aan te vragen en de elektrische overstap te maken! Ons gehele aanbod van de Tesla Model 3 kunt u online bekijken. Als intermediair hebben wij ook nog een beperkte voorraad Model S en Model X met lage vier procent bijtelling.

Bron: Tesla

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGoedkopere Tesla Model 3 met lage 4 procent bij...