ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogHyundai IONIQ car sharing dienst gestart in Ams...

Hyundai IONIQ car sharing dienst gestart in Amsterdam

20-10-2017
Hyundai IONIQ car sharing dienst gestart in Amsterdam

Car sharing is populair aan het worden in grote steden en autofabrikanten vinden dat een uiterst mooie kans om de elektrische omslag een handje te helpen. Door lage operationele kosten zijn elektrische auto’s uiterst goed voor autodeel diensten. Hyundai is daarom in oktober gestart met een car sharing dienst in Amsterdam. Je kan een elektrische Hyundai IONIQ thans per minuut huren in de hoofdstad! U kan de Hyundai IONIQ ook leasen bij ActivLease. Vraag een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers en ontvang in 2017 de voordelige bijtelling van vier procent.

Hyundai IONIQ 200 kilometer elektrisch bereik

De Hyundai IONIQ is uiterst praktisch in de stedelijke omgeving met zijn stille elektrische motor die eenmaal opgeladen een bereik kan halen van circa 200 kilometer. Met een vermogen van 120 pk mag u ook lekker gas geven en u heeft toegang tot vijf zitplaatsen en een grote kofferruimte. Hyundai heeft goed gekeken naar het praktische nut van hun autodeel dienst.

25 cent per minuut

U kan de Hyundai IONIQ overal in Nederland rijden. De 100 IONIQS staan in Amsterdam en huurt u middels een app verkrijgbaar voor iPhone en Android phones. U betaalt 25 cent per minuut om de IONIQ te huren maar er zijn ook voordelige tarieven voor wie in uren of per dag betaalt. Voor twaalf euro per uur rijdt u ook de elektrische Hyundai en een dag kost u zestig euro. Voor 300 euro mag u een week rijden in de Hyundai IONIQ.

Hyundai Ioniq

Hyundai IONIQ leasen met vriendelijke bijtelling bij ActivLease

Car sharing wordt ook buiten Nederland getest. BMW heeft bijvoorbeeld 400 BMW i3’s rijden in Kopenhagen en Renault heeft 500 elektrische auto’s door Madrid rijden. ActivLease ziet een elektrische omslag bij Nederlandse leaserijders want het aantal leaseoffertes voor elektrische modellen stijgt uiterst snel. U kan dan ook de Hyundai IONIQ uit onze voorraad leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. Vraag een leaseofferte aan en laat u bij iedere stap begeleiden door onze vriendelijke medewerkers. Met ActivLease bent u klaar voor een elektrische auto.

Bron: Electrek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai IONIQ car sharing dienst gestart in Ams...