ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hyundai IONIQ Electric krijg een update: nieuwe look en 300 km range

03-05-2019

Hyundai IONIQ Electric krijg een update: nieuwe look en 300 km range

Hyundai heeft een flinke update klaarstaan voor de IONIQ Electric. De elektrische auto krijgt een groter accupakket, een verbeterde actieradius en een verfrist uiterlijk. Het Zuid-Koreaanse automerk is met de KONA Electric momenteel het bestverkopende merk van elektrische auto’s in Nederland en maakt elektrisch rijden in de IONIQ interessanter dan ooit. Binnenkort voegen wij de nieuwe IONIQ Electric toe aan onze leasevoorraad en u kunt hem dan direct bestellen met 4 procent zakelijke bijtelling bij ActivLease.

38,3 kWh accu

Het belangrijkste nieuws is natuurlijk de upgrade die Hyundai onder de bodem heeft geschroefd. De nieuwe IONIQ Electric heeft een groter accupakket dan zijn voorganger: een opwaardering van 28 kWh naar 38,3 kWh. Dankzij de toegenomen capaciteit kan de IONIQ natuurlijk een grotere afstand afleggen. Volgens WLTP is een actieradius haalbaar van 294 kilometer op een volle accu. Dat is een stuk beter dan het huidige model, dat 280 km range haalt op basis van de oude NEDC-meting.

Opladen via de app

De aankomende IONIQ wordt standaard geleverd met een verbeterde on-board lader van 7,2 kW. Snelladen kan voortaan met maximaal 100kW en daarmee is de accu in 54 minuten weer voor 80% volgeladen. Een handige nieuwe functie voor alle IONIQ Electric bestuurders is Hyundai Blue Link, een smartphone app waarop de laadstatus en het laadproces van de auto gecontroleerd en ingepland kan worden. Erg prettig als u bijvoorbeeld met een verwarmde accu wil vertrekken in de winter. Met Blue Link kan de auto bovendien op afstand worden gestart, gestopt of ontgrendeld.

Frisse look

Hyundai heeft ook aan het uiterlijk van de auto gesleuteld. De grille en velgen hebben een ander patroon gekregen en dat zorgt samen met de nieuwe LED-koplampen voor een frisse, moderne look. Leaserijders kunnen kiezen uit vier nieuwe laksoorten. Aan de binnenkant zien we een upgrade die we al hadden verwacht. Het middelste scherm is nu 10,25 inch groot en dat maakt het bedienen van veiligheidssystemen en infotainment een stuk eenvoudiger.

Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric 2019 Hyundai IONIQ Electric 2019 Hyundai IONIQ Electric 2019 Hyundai IONIQ Electric 2019 Hyundai IONIQ Electric 2019

Hyundai IONIQ Electric leasen in 2019 bij ActivLease

ActivLease heeft de nieuwe Hyundai IONIQ Electric vanaf september 2019 beschikbaar en u kunt de elektrische auto binnenkort al bestellen voor een zakelijke lease. De Nederlandse vanafprijzen zijn nog niet bekend maar we verwachten dat hij niet veel duurder wordt dan het huidige model. Bekijk ook onze voorraad Hyundai IONIQ, want het huidige model is direct leverbaar met 4% bijtelling!

Bron: Hyundai

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai IONIQ Electric krijg een update: nieuwe...